Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to fajn materiál a z přírodních zdrojů, ale s těmi buky to nevidím na velkovýrobu. Je jich málo a rostou pomalu. Dík Dani a přeji krásné Velikonoce. R^V:-)

0 0
možnosti
DT

To je fakt, Dani, ale zase na druhou stranu... hodně bukového dřeva pálíme. Ono když by se chtělo, tak by se určitě dalo použít i jiné dřevo - a třeba se brzo chtít bude, když přijdeme o ropu. Naštěstí se nám příroda postarala o alternativy. :-)

Krásné velikonoce, Dani, mějte se moc krásně. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

R^Stejně mám nějak nejradši bavlnu.:-)

P.S. Myslela jsem, že mám po covidu (nachlazení korunované ztrátou čichu), ale specifických protilátek stále jen nevýznamné stopy. Zato protilátky proti všem "běžným" koronavirům pozitivní. Asi ho fakt odrazily ony.

0 0
možnosti
DT

Asi to bude ono, ono se to vědělo už před touhle coronovou hysterií, že se na tyhle typy virů tvoří křížová imunita. Logické, jinak bychom tu už dávno jako druh nebyli. Příroda není hloupá. To až na penězovody napojení "odborníci" znegovali všechny předchozí zkušenosti a vědomosti.

Měla jsem to podobně. Před pár lety jsem měla šílené nachlazení, teploty 40, dušnost, nemohla jsem se skoro hýbat... Počítám že u mě to byla nějaká coronová varianta, co při téhle vlně nové corony způsobila, že jsme prakticky neměli příznaky.

Krásné velikonoce, Kláro, mějte se moc prima a užívejte si. :-)R^

1 0
možnosti
PV

P31a69v55e40l 78V86é56b77r

14. 4. 2022 12:54

Pořád a pořád žasnu, jak si, paní Dano, dovedete všechno dohledat. A ta šíře záběru! Skutečně obdivuhodné (a už se raději přestanu rozplývat, ať se nerozplynu úplně). Přeji pěkné dny vám, vašim, i Čumákovi. Tady je teď (pře)nádherně, ale na svátky se ochladí.

0 0
možnosti
DT

Děkuju, jste na mě moc hodný. :-)

Tady už zima je, ale můžeme být rádi, že alespoň neleží sníh. Užijte si krásně všechny velikonoční radosti, Vy i váš Čumáček, krásné svátky přeju. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Všechny Vámi uváděné látky znám jen z Vašich blogů. Dík.

0 0
možnosti
DT

Jsem ráda, pokud se vám líbilo nebo to nějak rozptýlilo. :-) I já si tyhle věci vyhledávám v rámci rešerše, internet je plný zajímavých věcí a já jsem prostě nekonečně zvědavá. Mějte krásný den, Štěpáne, ať se daří. :-)R^

0 0
možnosti
MB

R^Kde vy ty podivné názvy materiálů hledáte?

Na žádném kusu oblečení, které nosím, jsem toto slovo nenašel. Ale mám 2 košile z jednoho outdoorového obchodu, kde je pod štítkem s velikostí druhý štítek se slovem MORON. Snažil jsem se vygooglit co to je. Výsledek (kromě názvu jednoho města), zde raději nebudu psát...;-D

0 0
možnosti
DT

Moron je firma, která se zabývá vývojem různých nových typů látek a jejich technologií, případně i použití. Je vlastníkem různých patentů, takže myslím, že ten štítek moron je něco jako uvedení vaší košile do šlechtického stavu. Určitě se dobře nosí a žehlí, tipla bych si.. :-)

Krásný den, Mirku, ať se daří. :-)R^

0 0
možnosti
DT

Jsem ráda, že se líbilo. :-) Krásný velikonoční pátek, Horste. :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 19,14
  • Průměrná čtenost 1287x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.