Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Blog jsem přesunula do rubriky "věda". Omylem byl zveřejněn v nesprávné rubrice, admini zjevně neměli čas, se s tím zabývat, tak jsem to vyřešila vyrušením a novým zveřejněním. Omlouvám se.

0 0
možnosti
MJ

I když je článek odborný, jsou v něm krásné, romantické obraty jako: pomalejší Jupiter podlehl přitažlivosti Slunce... čtu Vás s radostí.R^:-)

0 0
možnosti
DT

Vaše krásná slova vždycky potěší - mějte moc krásný den, Magdo. :)

0 0
možnosti
Foto

R^Zajímavé. Bohužel se tato oblast nějak vytratila z mého obzoru. Bylo moc jiných podnětů...

1 0
možnosti
DT

Je to úžasné, co všechno dnes díky internetu máme k dispozici. Dřív to byl jen sem tam pan Grygar v TV, dnes můžete na tohle téma diskutovat celý den po celém světě s podobně nadšenými lidmi. :) Přeju moc krásný den a zdravím. :)

0 0
možnosti
Foto

Možná, že je to jen bulvárně zjednodušená informace, ale vědci prý nedávno objevili na Marsu místa, kde je voda v kapalném skupenství, což zvyšuje pravděpodobnost výskytu života, byť třeba pouze v minulosti a v jednobuněčné podobě. Danko, jestli se pletu, tak mě vyveďte z omylu, ale možná se ještě dočkáme nějakého zajímavého překvapení.

R^Díky za krásný článek, přeji hezký večer:-)

1 0
možnosti
Foto

O vodě na Marsu se mluvilo už mockrát.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 973
  • Celková karma 19,70
  • Průměrná čtenost 1324x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.