Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si při pohledu nahoru vždycky říkám: "Nesvítí někde zbytečně". :-)

A taky se mi líbí ty dva obrázky. R^

1 0
možnosti
DT

Děkuju. :-) Ty dva obrázky jsou Apophysis. 

Myslím, že rozhodně nesvítí zbytečně. R^:-) Všechno to svítivé bude jednou plyn a prach a až se pojede další runda, budou z toho vznikat nám podobné bytosti a říkat si "jestlipak tam někde nahoře někdo je?" 

Nosíte snubní prstýnek? Jestli ano, tak se na něj podívejte - materiál ze kterého je, vznikl pri srážce dvou neutronových hvězd. R^:-)

1 0
možnosti
DH

Taktéž jsem si rád početl... na svém blogu se problematice vesmíru věnuji taktéž, ačkoliv teď jsem to proložil dvěma texty o matematice. Zajímá mě, jakým způsobem člověk může vesmír reflektovat, jaké má nástroje, a co to pro výzkum vesmíru znamená... je to převážně vlastní výzkum, tak třeba Vás můj blog zaujme podobně, jako mě zaujal ten Váš.. :)

1 0
možnosti
DT

Rozhodně ano. R^ Váš blog znám, dalo by se říct, že mě inspiroval k tomuhle článečku. My vlasntě nevíme, s čím máme do činění. Díváme se škvírou mezi prkny co je "venku" a nestačíme se divit. Až  jednoho dne někdo najde dveře a k nim i klíč, bude to největší objev v dějinách lidstva.  

Těším se na další vaše blogy.R^

0 0
možnosti
Foto

R^Danko, díky za zajímavý a i pro laiky čtivý článek. Víte, tuhle naší nevědomost a titěrnost by si měl neustále opakovat každý, kdo se o sobě domnívá, bůhví jak je mocný, bohatý, důležitý a podobně:-)

3 0
možnosti
DT

Díky moc za milá slova a návštěvu. :-) Je to tak, jak říkáte. Všichni se snažíme a pinožíme, ale v kontextu jsme vlastně takové malé slepé myši, co si jen namlouvají, jak jsou pány přírody, vesmíru... :-) Přeju krásný den vám, celé rodině i zvířectvu. R^

1 0
možnosti
DT

Díky za návštěvu. :-)

0 0
možnosti
OP

Moc zajímavý příspěvek R^

2 0
možnosti
DT

Děkuju a přeju hezký den. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,85
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.