Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J81i92r50i 91H84l45a79v56a

17. 2. 2022 6:18

Zvedavost jak to dopadne možným objevením života jinde než na zemi je jeden motivaci k správný zivotosprave. Odměnou by mi bylo ten objev zazit. Proc, to ani poradně nevím. Díky za příspěvek.

0 0
možnosti

Říkám si, jakým závratným tempem rostou poznatky vědy o vesmíru. Je mi 66 let a jen za mého života se toho tolik objevilo. Co asi čeká naše vnuky? Dani díky, pomáháte vědcům interpretovat jejich poznatky tak, aby byly srozumitelné pro všechny a to je báječné. Díky. R^:-)

1 0
možnosti
DT

Jste moc hodná, Dani, děkuju za milá slova. :-) Jsem si jistá, že i my se už dočkáme nových skvělých věcí. Hodně věřím v to, že se o část z nich postará JamesWebbST. No a na Marsu našli uhlíkové signatury, které by mohly pocházet z biologicky aktivní hmoty. NASA udělala konkurs a vybrala firmu (Lockheed Martin), která vystřelí vzorky horniny z Marsu na oběžnou dráhu a pak je jiná sonda doveze na Zemi. I u toho ještě budeme. R^

Krásný den, Dani, máme se na co těšit. :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Už ta teplota v tisících stupňů je nepředstavitelná.

0 0
možnosti
DT

Na život to tam moc nevypadá. :-) Bylo jen štěstí, že je tam, kde je, kde jsou ty jevy dobře rozeznatelné.

Ale další teleskopy budou moci objevovat i atmosféry planet, kde to na život vypadá - a tam by bylo skvělé, kdyby třeba viděli ozonovou vrstvu. To by zamenalo, že je tam volný kyslík a to by znamenalo život našeho typu... R^

Máme se na co těšit. Krásný den, Kláro, ať se daří. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dano, děkuji za další informace (INFO nemám rád)R^ a přeji hezký nový týden celé rodině!!

0 0
možnosti
DT

Děkuju za milou návštěvu a také přeju krásný den, ať se daří. :-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 988
  • Celková karma 19,36
  • Průměrná čtenost 1282x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.