Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě to s tím trefováním přijde hodně složité - když se vezme společně s rychlostí asteroidu, a pohybem určitým směrem otáčení, v úvahu ještě rychlost pohybu nás na Zemi, zas úplně jiným směrem, a také jiná rychlost otáčení... Je to jako bychom chtěli jedouce na koni steeplechase, trefit paintballovou střelou číslici na kapotě auta řidiče, co za plotem jede formuli jedna, a je v určité chvíli, o kterou nám jde, dejme tomu na 4. pozici. ;-D Vymýšlím si moc Dani? ;-D Zdravím a dík za zajímavé čtení.R^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
DT

:-)R^ Mají!

Krásný den, Tomáši, mějte se moc hezky. R^

1 0
možnosti
DT

Děkuju a přeju krásný den. :-)

0 0
možnosti
Foto

Trefit 900m musí dát dost práce.R^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Sledoval jsem s napětím. Japonsko se tak stalo třetí zemí, která dokázala přivézt materiál z jiného tělesa v naší soustavě. Předběhlo tak o pár dnů číňany, kteří vezou vzorek z Měsíce.

R^

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PV

P28a66v11e74l 37V48é41b63r

7. 12. 2020 9:28

Velmi zajímavé čtení, kterému tentokráte ani Čumák neodolal (popravdě řečeno, mám spíš dojem, že ho více zaujala moje ruka, kterou usilovně okusoval).

Paní Dano, nezapomeňte, že Vánoce jsou svátky klidu a míru, tak alespoň občas zvolněte a užijte si pohodičky, kterou vám z plna srdce přeji.

0 0
možnosti
DT

Děkuju. :-) Vánoce ano, ale ta doba před tím... Zase to uteče tak bleskově, že si člověk ani nestihne všimnout, že je nový den. :-)

Mějte krásný den, Pavle, Vy i váš Čumáček. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 989
  • Celková karma 19,70
  • Průměrná čtenost 1282x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.