Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Vycerpavajici, a podane i pro neabsolventy akademie vytvarnzch umeni :-) Odhodlavam se kazdy den vic, zatim pouzivam jen akrylove barvy ...

0 0
možnosti

:-) díky! 

Akrylové jsou také prima. S použitím zpomalovače (Benadium) se s nimi dá pracovat skoro jako s olejem. Olej má tu výhodu, že se po "zaschnutí" jeho barva nemění tak, jak je to u akrylu. Myslím, že malovat olejem je daleko jednodušší. R^

0 0
možnosti
Foto

Bezva, díky moc! Malý dotaz - co akvarel, míchá se obdobně, nebo se chová jinak?

0 0
možnosti

Ty barvy mají v podstatě (až na malé vyjímky) stejné pigmenty. Jediný rozdíl je, že pravé akvarelové pigmenty jsou vždycky transparentní, (nebo se o to alespoň snaží). Míchají se stejně. R^ Krásný večer přeju. Dostal mě váš dnešní blog. R^:-)

1 0
možnosti

Je to zajímavé...ale nasadila jste vražedné tempo;-D...absolutně nestíhám namočit štětec.

0 0
možnosti

Děkuju. :-) Přeju aby trochu času vybylo R^;-) Už pro vás chystám první jednoduchý návod.

0 0
možnosti

paní Dano, děkuji za vysvětlení, i když pro mě-začátečníka dost podrobné. Minule mi po smíchání zelené a hnědé vyšla téměř černá...8-o teď už vím proč...pokračujte prosím ve vašich radách pro začátečníky:-)

0 0
možnosti

Děkuju. :-) 

Jsem moc ráda, že se vám líbí, plánuji dělat každé 3 dny novou "lekci". Teorie už je v podstatě u konce, bude následovat trocha jednoduché praxe. 

Krásný den vám přeju a hodně radosti z malování! :-)

0 0
možnosti
Foto

Aspoň si začnu, Dano, aspoň malovat nehty. Hezký den!;-)

1 0
možnosti

:-) R^ Nejvěrnějším pigmentem je podle mých zkušeností berlínská modř (také pthaloblue) - vydrží na nehtech (nebo za nimi) až 14 dní. :-) V žebříčku úpornosti je následována ohnivou zelenou, tu si užijete zhruba týden. 

Krásný den i vám, Horste! R^:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 19,75
  • Průměrná čtenost 1321x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.