Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJZ

Děkuji za úžasný blog a přínosné rady o technice, barvách a  štětcích. Trochu už maluji a na stínování z barvy do barvy jsem používala staré "chlupaté" už nepoužitelné štětce a teď si uvědomuji, že jsem ty barvy  spíše stírala z plátna než roztírala do sebe, přesně, jak popisujete.  Pořídím si měkký, jak radíte. A těším se na konvici, začnu s Vámi....... Věra:-)

0 0
možnosti
FF

A znovu...jednoduše řečeno...vypadá to ve vašem podání jednoduše...a přitom výsledek fakt hezký..skoro se má chuť zvolat, "Jak jednoduché přijít ke kráse!":-)

0 0
možnosti
DT

:-) Je to jednoduché. R^ 

Chce to jen znát triky, kterými to dosáhnout. A krásné je, že když s tím člověk začal, pořád objevuje další a další. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Vypadá moooc dobře, šťavnatě ... příště budeme kreslit ohryzek? 8-o

0 0
možnosti
DT

;-D ne... Příště budeme malovat mosaznou konvici na vodu. Takovou starou, mohutnou a těžkou, neleštěnou konvici. :-) I když ohryzek... to mě ještě nikdy nenapadlo... to by bylo taky fajn! R^:-)

0 0
možnosti

Paní Dano, děkuji za zajímavé rady a těším se na váš další příspěvekR^

0 0
možnosti
DT

Děkuju moc, Jano a krásný den přeju! :-)

0 0
možnosti
Foto

Jablíčko dokončilo svou podobu. Po dlouhé době jsme v čase Velikonoc mebyli na české chalupě u Domažlic. Mám tam dvoumetrovou pomlázku s kterou jsem pokaždé vyšupal všechny věkové skupiny dam. Nejvíc ječely babičky nad 80. Vesnicemi se táhnou s pomlázkami a košíky páni inžinýři, lékaři i učitelé, které jsme poznali jako desetileté kluky. Maminky v tom procesí doprovází své malé syny s malými pomlázkami. Hody, hody je slyšet už z dálky. Ti titulovaní to ukončují poté u nás na chalupě na dvě hodiny. Lijou do sebe takutiny tak dlouho, až jim jazyk zdřevění a nejsou už srozumitelně zpívat. Tak až zase příště bude praskat oheň v krbu. Hezké ukončení Velikonoc, DANO!;-D

0 0
možnosti
Foto

Napsal jsem to jako PITOMÁ KOPEC, o to jsem do sebe ještě nic nelil...

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,82
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.