Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Pane Stratile... zaznamenávám si na svou to-do listinu rešerši na téma "piktogramy v obilí". Tak do dvou měsíců o tom píšu blog. R^

0 0
možnosti
Foto

Po návratu z chalupy oznamuji mé první letošní sekání trávy na zeměkouly. Teď tu, Dano, narychlo umístím karmu na znamení díků za článekR^

0 0
možnosti
DT

R^:-) Jsi pilný. Tady naštěstí není, co sekat. Zato ale musím pořád ještě natírat fasádu. Už asi rok. Přeju krásný večer. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Ta modrá se mi vždycky líbila. Ale je to přede jen trochu z ruky.:-)

0 0
možnosti
DT

Úžasná modrá - a vlastně se pořádně neví, z čeho to je, protože být to jako u Uranu, bude zelenomodrá. K tomu bílé mráčky... no mráčky... tak velikosti Afriky... :-)R^

Jsem docela napjatá, jak vypadá ten plynový obr za Neptunem... ale abych moc nepředbíhala... to bude tématem až za týden. :-)R^ Mějte krásný zbytek dne, Kláro, a díky za návštěvu i zájem o věc. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dani, moc děkuji za osvěžení, ale také informace o kterých jsem neměl ani ponětí.

0 0
možnosti
DT

Děkuju moc za návštěvu, Pavle. Kéž by se tam jednou vydala nějaká sonda, abychom měli zase nové informace. Kdoví, co tam ještě čeká za tajemství. R^:-) Přeju moc hezký večer. R^:-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
DT

Děkuju moc za návštěvu a jako vždy milá slova. Neptun je úžasná planeta. Ta modrá připomíná Zemi - a přitom je to takový extrémista... R^:-) Přeju krásný zbytek dne. R^

0 0
možnosti
MS

Opět zajímavé. R^Václav Klaus musí mít z Neptuna radost. :-)

1 0
možnosti
DT

:-) Děkuju.

Kvůli tomu dvojitému magnetickému poli? :-)

Díky za návštěvu, přeju krásný den, Milane. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

R^Hezký zajímavý článek, Danko. Díky:-)

0 0
možnosti
DT

Děkuju za návštěvu a milá slova, Honzo, mějte krásný start do nového týdne. R^:-) Ve čtvrtek budou (jak jinak) na řadě prstence Neptunu. :-)

1 0
možnosti
Foto

Když jste psala o našem Měsíci, nezmínila jste se o stavbách na jeho odvrácené straně. Co o nich víte, je to podvod nebo skutečnost?

0 0
možnosti
DT

Nevím o nich vůbec nic.

Dal jste se teď na vesmírné stavitelství, Jiří? R^;-)

Mějte krásný den. :-):-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 973
  • Celková karma 19,70
  • Průměrná čtenost 1324x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.