Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě že máme tu "rádobypandemii", za normálních časů by takový neznámý objekt mohl způsobit diplomatickou zápletku mezi všemi vesmírnými mocnostmi planety. Už slyším to obviňování - my ne, to vy! Ale to by si museli všimnout novináři. Média teď mají téma No. 1 - covid. Už jim drží tři čtvrtě roku. Vida, jak nás taková nemoc může dokonce i chránit. Dík za info Dani, mám radost, že jsem natrefila na Vás, jinak by se člověk o nejbližším okolí našeho zemského dvorečka nedozvěděl žádné zajímavosti. Pěkný začátek týdne přeji. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Říkala jsem si, že mimozemšťani to nebudou.:-)

0 0
možnosti
DT

Ale bylo to chvíli nadějné. :-) Tak třeba příště. Krásný večer Kláro, mějte se moc hezky. :-)R^

1 0
možnosti
DT

Děkuju a přeju krásný večer. :-)

0 0
možnosti

Ještě, že vás máme.:-)R^R^ Taková zajímavá zpráva a v médiích vcelku žádná odezva.

3 0
možnosti
Foto

Takových tajuplných objektů tam lítá na stovky. Když si najdete, co kdy bylo vypuštěno, nebudete se divit. Myslím, že i nějaké naše pracoviště se podílí či má podílet na likvidaci kosmického šrotu.

0 0
možnosti
PV

P79a46v20e78l 72V76é16b93r

14. 12. 2020 10:03

Hoj, toť pravá pokroutka pro moji romantickou duši (ta konspirační zaplakala). To se ufisté (jak je příhodně nazval spoluobdivovatel vašich blogů Petr) napili přímo živé vody.

P.S. Čumák je mi právě nevěrný s mým synem, který přijel na návštěvu. Ale nezapomněl na mě úplně - občas do mě šťouchne čumákem...

1 0
možnosti
DT

:-)R^ Ono se to určitě ještě ujme, protože to si nemůžou nechat ujít. A ještě kdyby to zůstalo náhodou na oběžné dráze... to by bylo haló... :-) Takhle to zase zmizí a můžeme se těšit na další návštěvy.

Krásný den vám i Čumáčkovi. Našeho Čumáka včera kousl jiný pes do čumáku. No, neměl náš Čumák ten čumák strkat tomu psovi skrz vrata na pozemek. A myslíte, že se poučil (náš Čumák)? Nikoliv. U dalších vrat a dalšího cizího psa se zase šel družit... :-) Ten se ho naštěstí bál... asi měl taky zkušenosti...

Krásný den! Mějte se moc prima. R^

1 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, čím je takový umělý objekt poháněn a co určuje jeho dráhu ve vesmíru, když už nemá vlastní pohon. Létá si mimo gravitační dosah Země a zase se k Zemi vrací, podobně jako vzdálené přírodní asteroidy.

0 0
možnosti
PV

P22a52v96e84l 44V55é66b87r

14. 12. 2020 10:10

Jó, taková setrvačnost, to je dravec. V současnosti ho nepohání nic, letí setrvačností a dráhu mění gravitace. Prostě Newton jak když vyšije (s malým vlivem Einsteina). Holt ten gravitační vliv naši matičky Země sahá dále, než si myslíte. A vzdálené přírodní asteroidy prostě prolétají náhodou a jakmile se vliv gravitace Země stane relevantním, tak se dráha "přiohne" směrem k Zemi.

3 0
možnosti
Foto

Dano, děkuji za zajímavou informaci!!R^

0 0
možnosti
DT

Já děkuju za milou návštěvu. Alespoň ten internet nám na to navštěvování nechali. :-) Krásný den do Norimberku. R^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
DT

:-)R^ To bude první, co namítnou, ano. Škoda, že se celý svět věnuje pseudopandemii, mohlo to mít daleko větší odezvu.

Krásný den, Petře, ať se daří. :-):-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 989
  • Celková karma 19,70
  • Průměrná čtenost 1282x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.