Pro zapojení do diskuse musíte mít oprávnění diskutovat.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/032023/23032023B48ADE42FCA121C3055CF6ED12CB30D3.jpg)
I94v21a 76V18o61t43o13č21k89o34v70á
Milý blog. Děkuji za výlet. Jako bych tam s vámi také byla.
Š68á73r24k63a 89Č13a28p18k95o76v89á
Výroba pizzy byla určitě super zážitek pro dětičky. Mám jen připomínku k výuce jízdy na eskalátoru. Nedávno jsem viděla dokument o opravách eskalátorů v nějakém metru. Všichni technici si stěžovali na to, proč někdo vymyslel tu blbost, že se má stát jen na jedné straně a druhá je pro ty co spěchají po schodech. Tím pádem dochází k většímu zatížení na jedné straně a eskalátor má větší tendenci se porouchat , ev. je na jedné straně víc opotřebený, takže dochází k častější výměně součástek. Takže návod k použití - stát klidně kdekoliv, hlavně aby bylo zatížení přibližně stejné.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/062018/0106201887D9E6EF996EF75BBFC69248A6EA2236.jpg)
A54l14e39n30a 98D82a16m20i84j54o
Z pohledu techniku to dava smysl!
L65u49b41o23r 69P62e72t48r14z39a23l66k21a
Zásadně si všude dávám jen Margheritu. Někdy se mi lidi smějou, že to mám takhle chudý, když tam není nic jinýho. Já ji ale takhle dostával, když jsem makal v Neapoli. A byla výborná. V Česku jsem na takovou ještě nenarazil. Zřejmě trochu jiná chuť protlaku, sýru a těsta. Samotnou pecí to taky nebude, protože jsem zkoušel v Česku i z kamenné a nebylo to dobrý.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/062018/0106201887D9E6EF996EF75BBFC69248A6EA2236.jpg)
A80l85e54n51a 47D61a15m44i45j48o
Vzdycky me fascinuje, jak dokazi mistni ingredience ovlivnit chut pokrmu, i kdyz se dodrzuji stejne postupy.
- Počet článků 113
- Celková karma 14,59
- Průměrná čtenost 1962x
KNIŽNÍ VÝPLODY:
* Anglické listí
* Mé anglické sezony
* Angličan v Česku aneb Czech Me Out
* Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy
* Rozmarná Anglie aneb Nikdy není tak zle
PŘIPRAVUJE SE:
Srdečné pozdravy z Řecka (Ikar, 07/24)
DETAILY KNIH:
https://www.knizniklub.cz/autori/59210-alena-damijo.html
KONTAKT:
damijoa@gmail.com