Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/032023/23032023B48ADE42FCA121C3055CF6ED12CB30D3.jpg)
I85v50a 89V26o98t45o28č76k75o83v88á
Milý blog. Děkuji za výlet. Jako bych tam s vámi také byla.
Š67á45r56k68a 74Č35a16p52k90o72v48á
Výroba pizzy byla určitě super zážitek pro dětičky. Mám jen připomínku k výuce jízdy na eskalátoru. Nedávno jsem viděla dokument o opravách eskalátorů v nějakém metru. Všichni technici si stěžovali na to, proč někdo vymyslel tu blbost, že se má stát jen na jedné straně a druhá je pro ty co spěchají po schodech. Tím pádem dochází k většímu zatížení na jedné straně a eskalátor má větší tendenci se porouchat , ev. je na jedné straně víc opotřebený, takže dochází k častější výměně součástek. Takže návod k použití - stát klidně kdekoliv, hlavně aby bylo zatížení přibližně stejné.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/062018/0106201887D9E6EF996EF75BBFC69248A6EA2236.jpg)
A72l32e27n83a 98D48a32m79i52j75o
Z pohledu techniku to dava smysl!
L48u86b29o77r 29P83e95t51r20z45a79l68k54a
Zásadně si všude dávám jen Margheritu. Někdy se mi lidi smějou, že to mám takhle chudý, když tam není nic jinýho. Já ji ale takhle dostával, když jsem makal v Neapoli. A byla výborná. V Česku jsem na takovou ještě nenarazil. Zřejmě trochu jiná chuť protlaku, sýru a těsta. Samotnou pecí to taky nebude, protože jsem zkoušel v Česku i z kamenné a nebylo to dobrý.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/062018/0106201887D9E6EF996EF75BBFC69248A6EA2236.jpg)
A91l48e75n34a 33D38a51m91i34j27o
Vzdycky me fascinuje, jak dokazi mistni ingredience ovlivnit chut pokrmu, i kdyz se dodrzuji stejne postupy.
- Počet článků 113
- Celková karma 15,17
- Průměrná čtenost 1964x
KNIŽNÍ VÝPLODY:
* Anglické listí
* Mé anglické sezony
* Angličan v Česku aneb Czech Me Out
* Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy
* Rozmarná Anglie aneb Nikdy není tak zle
NOVINKA:
Srdečné pozdravy z Řecka (Ikar, 07/24)
DETAILY KNIH:
https://www.knizniklub.cz/autori/59210-alena-damijo.html
KONTAKT:
damijoa@gmail.com