Děkujeme za pochopení.
I54v65a 71V59o78t71o76č50k92o29v41á
Milý blog. Děkuji za výlet. Jako bych tam s vámi také byla.
Š97á46r27k89a 23Č33a29p72k54o29v47á
Výroba pizzy byla určitě super zážitek pro dětičky. Mám jen připomínku k výuce jízdy na eskalátoru. Nedávno jsem viděla dokument o opravách eskalátorů v nějakém metru. Všichni technici si stěžovali na to, proč někdo vymyslel tu blbost, že se má stát jen na jedné straně a druhá je pro ty co spěchají po schodech. Tím pádem dochází k většímu zatížení na jedné straně a eskalátor má větší tendenci se porouchat , ev. je na jedné straně víc opotřebený, takže dochází k častější výměně součástek. Takže návod k použití - stát klidně kdekoliv, hlavně aby bylo zatížení přibližně stejné.
L20u51b30o57r 93P71e58t85r24z60a18l32k56a
Zásadně si všude dávám jen Margheritu. Někdy se mi lidi smějou, že to mám takhle chudý, když tam není nic jinýho. Já ji ale takhle dostával, když jsem makal v Neapoli. A byla výborná. V Česku jsem na takovou ještě nenarazil. Zřejmě trochu jiná chuť protlaku, sýru a těsta. Samotnou pecí to taky nebude, protože jsem zkoušel v Česku i z kamenné a nebylo to dobrý.
A34l52e79n94a 37D41a65m41i59j68o
Vzdycky me fascinuje, jak dokazi mistni ingredience ovlivnit chut pokrmu, i kdyz se dodrzuji stejne postupy.
- Počet článků 113
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1970x
KNIŽNÍ VÝPLODY:
* Anglické listí
* Mé anglické sezony
* Angličan v Česku aneb Czech Me Out
* Češka v Anglii aneb T(r)ipy za všechny prachy
* Rozmarná Anglie aneb Nikdy není tak zle
NOVINKA:
Srdečné pozdravy z Řecka (Ikar, 07/24)
DETAILY KNIH:
https://www.knizniklub.cz/autori/59210-alena-damijo.html
KONTAKT:
damijoa@gmail.com