Velikonoce podle návodu

Vyzkoušel jsem obarvit vajíčka podle návodu: "Jednu tabletu a 2 polévkové lžíce rozpusťe v horké vodě.". Voda už je skoro studená a lžíce se ne a ne rozpustit. Mrchy. To by mne zajímalo, kde soudruzi z NDR udělali chybu tentokrát. I když tentokrát bych jim křivdil. Tohle jsou zápaďáci.

Firma HEITMANN DECO totiž sídlí v Německu poněkud západněji, od bývalé hranice NDR-NSR.

Být američanem a nebýt toho, že babička odjakživa barvila vajíčka v octovém nálevu s potravinářskou barvou nebo případně v cibuli, tak bych jim to snad i sežral. Inu THIS happens, jak říkal Forest Gump,  kdyby se to ovšem neopakovalo již několikeré vekonoce po sobě.  Stejnou chybu jsem našel již v loňských a předloňských baleních, takže to už opravdu stojí za zmínku.

Už víte, proč ajťáci čtou návod vždycky až jako poslední možnost pro řešení problému? Na druhou stranu by mne zajímalo, kolik našich spoluobčanů četlo tento návod v marné snaze mu porozumět - a to ať to bylo způsobeno lehkou demencí (někdo toho Paroubka přeci volit musí), nebo na Velikonoce vyšším, resp. nižším obsahem krvi v alkoholu. Západoněmečtí soudruzi by měli brát ohledy na toto české specifikum.

Já jakožto abstinent a zásadní Paroubkův nevolič nemám pochopení ani pro jednu z možností, ale jako sběratel chyb pochopitelně jásám. Nejdůležitější ale je, že už jsou ty svátky v pořádku za námi.

Další moje většinou zcela politicky nekorektní články naleznete zde: http://dalibormusil.blog.idnes.cz/

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dalibor Musil | úterý 6.4.2010 8:47 | karma článku: 8,62 | přečteno: 971x