Morální dno Jiřího Paroubka

Jiří Paroubek byl vždycky svéráz, ale co on a jeho skupina nejbližších dělá v současné době, je naprosto neuvěřitelné a šokující. Místo toho, aby se Paroubek zachoval jako chlap a rezignoval, tak se rozhodl klesnout až na samé dno.

www.socdem.cz

Svého přítele Ďurička vlastně vůbec neznal a viděli se jenom párkrát na společenských akcí. Tento jeho obrat ve vnímání Ďurička celkem dobře popsala media a není k tomu co dodat. Paroubek tedy nasadil svého poradce na špinavou práci Petra Dimuna a zaútočili na ODS. To ne my, ale politici ODS se kamarádí s Ďuričkem! Jako důkaz poslouží fotky z archívu Bohumíra Ďurička s místopředsedkyní Poslanecké sněmovny Lucií Talmanovou a prezidentem Václavem Klausem. Je otázkou, jak se Dimun ke zmiňovaným fotografiím dostal. Pan Ďuričko jim je asi těžko z vazby vydal.

Máme si takto představovat hrozbu dalšího Paroubkova kumpána Tvrdíka, že po vraždě Kočky ml. ještě přitvrdí volební kampaň? Je smutné, když kandidáti ostatních stran objíždějí své kraje a debatují s občany na témata dopravy, zdravotnictví nebo školství, zatímco ČSSD rozjíždí takovéto špinavé hry. Nutno dodat, že za vydatné pomoci některých medií. Nelze si nevšimnout snahy např. deníku Blesk vykreslit Jiřího Paroubka jako starostlivého a milujícího manžela. Jaká to změna.

ČSSD si uvědomuje, že má problém a to sakra velký problém. Místo vysvětlování a vyvození osobních důsledků se snaží jakkoliv nesmyslně dostat do aféry i ODS. Prosím všechny, aby jim na tuto špinavou hru neskočili.

A Vy, sociální demokraté, opravdu Vám nevadí, že máte předsedu, jehož dva přátelé se vsázejí o to, kdo je větší pracháč? A poté jeden druhého zastřelí? Podle mne byl poslední sociální demokrat Vladimír Špidla. Naivní mimoň žijící ve svém vysněném světě. Ale Jiří Paroubek? O jeho sociálním cítětí jsem zapochyboval při sledování dnes již legendárního vyjádření "Kdo z vás to má?"  A co teprve prospěchář David Rath?

Je mi líto slušných sociálních demokratů a jejich voličů.

Autor: Jiří Dalecký | neděle 12.10.2008 12:11 | karma článku: 34,95 | přečteno: 1561x