Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ
LH

Za dnešek už 343 infikovaných, obávám se září a konce slunečných dnů...

2 1
možnosti
MV

Černá kronika? Mně a další by spíše zajímalo, kolik lidí od března umřelo na covid - ne na nemoc, kterou pacienti trpěli a k tomu covid. To je pro mě relevantní. Ne počet infikovaných.

6 0
možnosti
MV

pouzit vlastni rozumi a mit socialni citeni je nad vsechny prikazy, Daso

kor po predpisech a prikazech, ktery se menej kazdej den

pokud mi nekdo chce radit, musi u me mit respekt - a ten vydavatele aktualnich doporuceni a prikazu proste nemaji

jak jsem psal: pouziju vlastni rozum

hezkej vecer preju

6 0
možnosti
LH

Takže to popírate jenom proto, že představitelé nemaji Vas respekt?

0 1
možnosti
PN

P60e24t95r 98N50e80d32v69ě63d

21. 8. 2020 18:49

Jsem velice potěšen přečtením Vašeho blogu. A jsem moc rád za příklad toho, že byť tu naší vládu nemusíte, přesto jste jako jedna z mála, možná jediná z blogerů se stejným politickým názorem, schopna racionálně v pravý čas politiku vynechat. Takže jak se tu v určitém kruhu s oblibou píše, zasloužená karma.

2 0
možnosti
DS

děkuji, když oni si ti, kteří o téhle nemoci mluví jako o zpolitizované věci nevnímají, že z něj zpolitizovanou věc učinili sami. Ale co hůře, budou to oni (ti, co odmítají roušky a existenci covidu prostě z podstaty, že nemusí naši vládu) a s nimi my, kdo to odneseme. Takže se zkrátka sama pokouším o kritcké nahlížení a byla bych moc ráda, aby nás bylo víc. Protože jde zkrátka o budoucnost naši a našich blízkých.

4 2
možnosti
LH

Karma a pevné nervy, já už to vzdal, jinak bych měl už Ban.. ;-D

1 0
možnosti
DS

Děkuji za karmu i přání. Doufám a věřím, že se nad tím pár lidí zamyslí a ač mi nejspíš nyní za pravdu nedají, až přijde čas, zachovají se správně. Ne proto, že to psala Stárková, ale protože se s tím názorem ztotožní.:-)

1 0
možnosti
IN

Karma, vidím to stejně. A k tomu neustálému srovnávání s chřipkou. Nevím, jak u jiných, ale u nás, když má někdo virózu nebo chřipku, tak omezujeme kontakty na nezbytné minimum. Hlavně to jde poznat i fyzicky a tak se instinktivně takovým lidem vyhýbáme. Když má někdo Covid a je pouze přenašeč, tak ten instinkt samozřejmě nefunguje a o to je to nebezpečnější.

1 0
možnosti
DS

Přesně tak. A největší průšvih je, že za chvíli začnou u dětí rýmy, kašle a teploty a spousta lidí je bude dál posílat do školy stejně, jako oni běžně přechází respirační onemocnění... obávám se, že roušky si nevezmou ani tehdy. A jak si zodpovědí, když dítě "jen s rýmičkou" anebo bezpříznakové nakazí, a nedej Bože tak nepřímo zabije, někoho z rodiny?

1 0
možnosti
RS

Paní Stárková, občas jsem Vaše blogy četla ráda, ale v tomto se velice mýlíte. Roušky ničemu a nikomu nepomohou. I kdybychom ji nosili...? Kolikrát denně si na ni sáhnete, kolikrát je sundáte, nasadíte? Je to přeci, už logicky nesmysl. Jsou na ní bakterie, dýcháte zpět všechny bacily a CO2... což je dost nebezpečné. Že ji nosí v jiných zemích? OK... a Vy si myslíte, že je to jen naše " šílenství"? Není... je to celosvětové utlumení ekonomiky. Tohle je jen politicky celosvětové. Nebo jak to podle Vás bylo v historii... utlumení ekonomiky a redukování počtu obyvatel na planetě...( je nás prostě moc) .. buď válka, což není asi možné, nebo ... tzv. virus...

5 4
možnosti
Foto

Když roušky nosí všichni, nemohou poprskat povrchy, z nichž byste si infekci přenesla na roušku rukama a nemohou poprskat ani tu Vaši roušku.

CO2 není tak nebezpečný, problémy s ním jsem měla až v podzemním jeskynním rezervoáru, v němž se nahromadil v koncentraci 5%. Byl cítit jako byste vdechovala minerálku sycenou CO2 (ta Vám jistě normálně nevadí). Při této koncentraci se skutečně během krátké doby dostaví mdloby - vidíte červené a zelené kruhy, ztrácíte sílu. Vědomí jsem neztratila, protože jsem z toho rezervoáru vylezla včas, CO2 se totiž v jeskyních drží při zemi.

0 0
možnosti
Foto

J46a61n 70Š25i61k

21. 8. 2020 15:18

Na všechny Vaše otázky, bych dal stejné odpovědi jako Vy, paní Dášo. Hezký víkend

2 1
možnosti
Foto

Tentokrát nesouhlas. Obrovské divadlo, které sehrál Babiš s Vojtěchem názorně ukázalo, jak je tzv. pandemie zneužívána politiky k podvádění občanů - voličů.

4 1
možnosti
DS

Paní Jandová, to je mi, samozřejmě, líto, ale víte co, tentokrát jde fakt stranou, jak smýšlím o AB a působením jeho vlády. Tady jde o to, že při takovémto postoji si lidé nenasadí roušku ani s tou chřipkou. Prostě z trucu a nedostatku víry v preventivní účinek roušek.

3 3
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.