ŠIKANA NORMÁLNÍCH HOLEK V OPOZICI!!!

Reakce na článek o diktatuře módních trendů,možná změní mé dosavadní úvahy!Tak jsem zauvažovala!

 

Ozvalo se několik mužů,kteří by si prý vyprosili,aby byli podezíráni,že modelky a vystajlované krasavice podobného druhu je uchvacují,stejně tak jako jejich kamarády a kolegy v džobu,se kterými to zřejmě velmi probírají! Prý NAOPAK! Chtějí normální holky krev a mlíko,kterým tudíž dávají přednost,které preferují před vyzáblinami s kostnatými obličejíčky a křivými hůlkami místo pěkných,tvarovaných nožiček,chlapecká tělíčka s přilepenými půlmíči jim naprosto nic neříkají a chtějí se kochat  přirozenými a spíše kyprými tvary červenolících, přírodních krásek,kterých je-a to mají naprostou pravdu-stále dostatek! Naštěstí!

Je pravda,že smysluplně uvažujících,nezakomplexovaných,silných a inteligentních dívek,slečen a žen,je stále dostatek,ale také je pravda,že těch druhých je nebezpečně mnoho! A pravda je,že se rekrutují z těch nejmladších ročníků,vlastně teprve z dorůstající mladé generace,vlastně z dětí!

Nějak se ujalo,že již malá děvčátka si doma diktují „módu“,určují si,co si na sebe obléknou,či spíše neobléknou,co budou a nebudou jíst,co chtějí a nutně potřebují,aby se dobře cítila a pěstovala si tak snad svoje sebevědomí,byť o smyslu jeho pravé náplně nemají ani páru.To vše za pilné podpory svých milujících rodičů! Vždyť co by neudělali pro spokojenost svých andílků! Jaksi jdou s dobou,která je prý jiná a rychlejší,než bývala za jejich mládí,neřku-li za dob jejich rodičů a už vůbec nijak nesouvisí a je tzv.jinde,než jim o ní vyprávěli děda s babi.To vše si nechali nakukat, přijali to bez mrknutí oka a naprosto to chápou! Chápavě cvičí další opice-své děti! Nic nevysvětlují,neuvažují,jen přijímají,co se nabízí!

Nabízí se spíš otázka,zda těch „normálních“ holek bude ještě za chvíli dostatek pro ty mladé muže,kteří se ozvali,aby mě vyvedli z omylu a ujistili,že  netouží snad po ničem jiném,než právě po nich! Možná si to kluci a holky ještě zavčasu mezi sebou řeknou a povrchnost dostane na frak,rodiče přijmou fakt,že jejich malá manekýna chodí s bezva normálním klukem,který má hodnoty srovnané a ženský ideál je právě jen a jen u ní!

Tahle pohádka končí tím,že se oba smějí při pohledu na titulní stránku časáku,kde se nabízí „ideální ženská krása“ a nikdo to nebere vážně!

Díky,chlapíci,že jste se ozvali! Díky vám jsem tu pomotala několik témat,bych vám dala za pravdu a mám z vás radost!

 

Vaše Dagmar

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dagmar Frantová | čtvrtek 15.11.2012 2:35 | karma článku: 10,48 | přečteno: 1242x