NAPROSTÉ ZDĚŠENÍ NA FACEBOOKU-POVODNĚ V ITÁLII NEJSOU NIC!!!

Zažili jsme ji taky,mnoha lidem změnila život,ne vždy sice k horšímu,ale "zážitek" to byl pro všechny!

Myslím tím tu "naši"poslední velkou povodeň,která se dotkla každého z nás,neb byla "v přímém přenosu" a byla "blízko",byla na dosah, dle toho byla vnímána!Očekávalo se,že s námi budou všichni soucítit,že si toho alespoň někdo někde jinde a "daleko" všimne,polituje nás,soustrastně poskytne jakoukoliv možnou pomoc!To se i stalo.

Dívám se na zaplavené Benátky,úrodné kraje Itálie,olivovníkové háje,vinařské oblasti,půvabná obydlí místních obyvatel,nešťastné lidi v bezútěštných situacích,vidím tu obrovskou pohromu přírodního nazlobeného živlu a žasnu,jak málo pozornosti,jakékoliv útěchy finanční i duchovní, se této události a lidem dostává!Jakoby už to ani nebylo dost zábavné téma-vždyť nějaká ta katastrofa je na denním pořádku a lidé jsou snad již unaveni sledováním všech těch pro ně vzdálených hrůz a neštěstí.

Co dělají ,snad z úniku před špatnými pocity,či sebe samých,mě ohromilo na Facebooku-nezaznamenala jsem jedinou zprávičku,jediný dotyk na téma "záplavy v Itáii",voda v USA se dotkla jen nejbližších,ale v tom samém čase 7314 lidí označilo fotku s jistým hubnoucím  tzv.rapperem jakože se jim to líbí a 1074 přidalo komentář!!!!!!!! Úžasné!!

 

No,tak tomu vážně nerozumím!Ikdyž-"čemu věnujeme pozornost,to přitahujeme",takže dobře-rappera jsme podpořili a jakože to podstatné zahnali,že tomu tu pozornost odepřeli?Jak bláhové a krátkozraké!

Jsme stále přezíraví a jsem otřesena tímto zjisštěním- nejen facebookovým!!

Mějte se rádi,ale i navzájem široširým světem!!

Vaše Dagmar

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dagmar Frantová | středa 14.11.2012 2:58 | karma článku: 13,14 | přečteno: 1703x