Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J83a10n80a 67M77a31j50o36v37á

28. 10. 2014 20:43

Mrkněte do kodexu - nadpisy se velkými písmeny nepíší.

0 0
možnosti
Foto

Pane Janso,ve svém mottu jste napsal.že budete psát,co Vás napadne,především o tom,s čím jste nespokojen a kritizujete! Tak mě nechte si též psát o čem chci a vyjadřujte se případně k obsahu příspevku,děkuji.

0 0
možnosti
ZB

Máte pravdu autorko, také někdy přemýšlím, zdali by tomu řvoucímu dítku na sedadle vedle mě nebylo líp na Sázavě než na Kanárech, kam musí být na 3 hoďky zavřené v letadle a mezirímm ještě bůhví kde všude. Nemá ale smysl o věci diskutovat, zvláště ne s rodiči, mají pocit, že jim snad nějak závidíte ten výlet. Opravdu nezávidím, pouze lituji dítě. Člověk by měl být jaksi soudný, v jakém věku se co hodí, když se rozhodl děti mít, ale moto dnešní doby je - dítě mě neomezuje !Nu holt omezuje ale všechny kolem. Někdy chápu, že není zbytí a dítko cestovat musí... Ale na Kanáry, nebo ještě delší lety ? Opravdu? Musí?

0 0
možnosti
PJ

P14a56v54e76l 10J73a64n90s94a

26. 10. 2014 10:23

je to blábol, nemá hlavu ani patu a navíc ta typografie...

kodex blogera zakazuje používat kapitálky v názvech článků, za větnou interpunkcí se dělá mezera (pro poučení stačí otevřít si nějakou knihu a prozkoumat, jak v ní vypadá text)

1 0
možnosti

Ještě k cestování s malými dětmi k moři: Mám dvě vnučky astmatičky (ta menší od 4 měsíců, kdy jí astma  rozjelo očkování - modrající a dusící miminko je fakt horor) a lékařka jim vyloženě doporučila moře od malinka - takže poprvé tam cestovali, když té větší bylo 6 a malé necelé dva rok. A opravdu to aspoň na pár měsíců pomohlo. No a vzhledem k tomu, kolik je u nás malých astmatiků, věřím, že část dětí je v tom letadle k moři ne kvůli sobectví rodičů, ale třeba i ze zdravotních důvodů

2 0
možnosti
Foto

Až budou děti větší, zkuste místo moře Dolomity. Vzduch je tam velmi čistý, ale není otravně teplý, vítr přináší páry od Středozemního moře. Výstup na kopec nutí plíce vydatně ventilovat. Ty se prokrví a provzdušní, čímž se zbaví hlenových zátek. Léčebný efekt zaručen.

0 0
možnosti
Foto

Tedy vážená paní, jen když se podívám na názvy vašich dalších blogů, a přehlédnu velmi otravné a agresivní velké písmo a hysterické 4 vykřičníky , tak vaší noční můrou je prostě cestování a děti. Ovšem v míře větší než malé...Asi je na místě porada se specialistou.

4 0
možnosti
Foto

Vážená paní Johano,jak jste si jistě všimla,v celém článku nepadla jediná rada,doporučení co by kdo měl,či neměl dělat,tak me neraďte ani vy-jen jsem se s dovolením k něčemu lehce vyjádřila.Pokud se vám mé blogy nelíbí,není nic jednoduššího,než je ignorovat,děkuji.

0 0
možnosti
DT

Nevychovaní dospělí, kteří si myslí, že nad ně není, nedávná "zlatá mládež" prostě vychovává další generaci spratků. To je logické a nedá se s tím nic dělat. Naštěstí je spousta lidí, co jsou normální. Jen je není tam moc vidět. :-)

4 0
možnosti
Foto

Kodex blogera iDnes vysloveně zakazuje:

texty, které mají v perexu nebo titulku grafické prvky, jejichž cílem je nepřiměřeně přitáhnout pozornost na článek (např. titulek VELKÝMI PÍSMENY, speciální >>znaky<< v titulku, texty jinou barvou atd.)

Více zde:

http://info.blog.idnes.cz/c/30939/Kodex-blogera.html

2 0
možnosti
PK

P96a35v63e66l 41K46u43l46a

26. 10. 2014 9:17

nechtělo se mi to hledat :-)R^

0 0
možnosti

Jestli nekecáte a opravdu jste měla nějaké děti, tak také dobře víte, že dítě do dvou let (které jediné má nárok cestovat bez letenky) je víceméně kojenec, se kterým toho zas tak moc nenaděláte. Nebo se and domníváte, že třeba takovému devítíměsíčnímu dítěti "správnou výchovou" dokážete vysvětlit, že nesmí brečet?

Myslím, že jste nervóznívystresovaná žena, která vyžaduje hlavně "svůj klid" a která v článku splácala dvě různé věci - chování starších nevychovaných dětí (v tom bych s vámi částečně i souhlasila) versus chování kojenců a batolat

3 1
možnosti
RJ

Ano, je to otravné. Předevčírem jsem takovou cestu absolvovala. Celé 4 hodiny děti doslova ječely. Sama jsem absolvovala, ještě za hluboké totality, se svými malými dětmi několikrát cestu autobusem do Jugoslávie. Cesta trvala tenkrát 24 hodin a moje dětská lékařka mi radila: ".. dej jim Kinedryl, a všichni budou klidní - děti i dospělí ..." Nechápu, proč to dnešní rodiče nedělají.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2446x
Jsem žena nepříliš emancipovaná,jen ctím práva a především povinnosti každého člověka k sobě i druhým, napříč kontinenty,dobou,věkem i okolnostmi

Seznam rubrik

Oblíbené knihy