Kdo ví dává, víc dostane!

Všichni máme mnoho společného,ať ž chceme,či nikoliv! S někým máme společného trochu víc a to naštěstí

vědomě! Můžeme totiž pracovat na našich a vzájemných vztazích s lidmi,o které opravdu stojíme,kterých si z nějakého důvodu vážíme,či považujeme,v jejichž blízkosti je nám prostě dobře.To poslední vnímáme jaksi podvědomě,aniž bychom prakticky vnímali nějaký další „dopad“ pro nás samotné,než jen to,že je nám s někým lépe a příjemněji,než s těmi ostatními. Většinou ani nepátráme proč tomu tak je,nenapíšeme si na papír všechny klady a zápory té osoby,která je nám tak milá,abychom třeba zjistili,co nás nejvíc fascinuje,co obdivujeme a proč,k čemu vzhlížíme,..není to jakoby třeba,vnímáme vše za pochodu v situacích jak přicházejí.Víme jen,že je nám to příjemné a to nám stačí.

Za pochodu vnímáme i sami sebe,se vším,co k nám patří,co se nám na nás nelíbí,co bychom chtěli změnit a neměníme,na co nejsme vůbec pyšní a čím a kým bychom chtěli být a stále nejsme,co neděláme a chtěli a měli bychom to dělat,…všímáte si těch  negací? Jsme sami se sebou v nepohodě,vnímáme to,víme to a většinou je to tak všechno,co jsme ochotni připustit.

Proč nevnímáme především sebe jako tu obdivovanou a žádanou osobu,proč si nemyslíme,že je někomu jinému s námi lépe,než nám samotným se sebou?

Protože víme,že bychom mohli nabídnout víc a je nám hanba,že to neděláme!Nabídnout sobě a tím i ostatním! Nastoupit do každodenní a doživotní práce v oblasti pro nás tak zásadní.Práce na sobě samém!

Výsledky této velké dřiny jsou nádherné v tom,že se dostavují průběžně a navazují na další a další,nekonečné „pracovní příležitosti“ a především v tom,že si je vybíráme sami!Sami totiž nejlépe víme,jaké „pracovní zařazení“ si zvolit,kdy jsme ho zvládli a tudíž můžeme být povýšeni.Poznáme to-zpětná vazba totiž funguje dokonale!

A věřte-kdo víc dává,víc dostává,tak zkuste méně brát od těch,ke kterým jste doposud vzhlíželi a užívejte si těch velkých změn!

 Vaše Dagina

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dagmar Frantová | úterý 31.7.2012 22:58 | karma článku: 6,49 | přečteno: 709x