Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vyzkoušená metoda partnerského štěstí! Aktualizováno 10000 př.n. l.

Je to podobné, jako by vám někdo sděloval tu úžasnou novinku, že v noci se na některých místech může tvořit tma, nebo vám s planoucím zrakem malého dítěte líčil, že voda je mokrá. Také se tomu říká objevovat Ameriku. Metoda partnerského štěstí je stará jako lidstvo samo a není na ní vůbec nic složitého, vlastně jedna věc je komplikovaná, ba co víc, navýsost nepochopitelná a pro mnohé lidi proto těžko proveditelná. Cože to je? Akceptace této metody!

Zřejmě si tímto článkem udělám spoustu nových kamarádek v již tak početném klubu feministek, případně mohu očekávat pozvání k členství do oddílu mladého šovinisty, nicméně ani obě hrozby naráz mě nezastaví. Přitom, metoda je tisíci lety prověřena a milióny spokojených párů praktikována a doporučována. O co tedy jde?

Co svět světem stojí je partnerské štěstí a vše co s tím souvisí oním "svatým grálem", který mnozí lidé "hledají", leč jejich "snaha" vychází mnohdy vniveč. Většinou pak obviňují, vyjma sebe samých, všechny kolem sebe a se syndorem "nikdoMInerozumítelství" pak hledají stejně postižené jedince a vzájemně utváří neuspokojené bandy (osobně jim říkám "klub nepochopených žen", případně "klub využitých mužů"), které mají potom o to větší tendenci radit ještě nepostiženým, avšak nejčastěji krizí procházejícím jedincům, aby je poté, co se dané individuum boužel na vlastní kůži přesvědčí o nesprávnosti rad svých rádoby kamarádů (-ek), slavnostně přijaly mezi své se slovy: "kašli na ni vole, stejně je to děvka...", případně: "Vlastičko, on si tě stejně nezaslouží..." Pozor na takové tlupy nešťastných lidí, ti vám k vašemu štěstí rozhodně nepomůžou, naopak vás stáhnout k sobě do bahna. Pro radu si choďte spíše k těm, kterým to v životě vyšlo!

Partnerské štěstí tedy záleží především na vás samotných. Jaké si to uděláte, takové to budete mít. Marně radit slečně, že pokud se rozešla s jedním fotbalistou (nic proti fotbalistům), kvůli tomu, že na ní neměl čas a věnoval se místo ní svému sportu, že pravděpodobně nenajde štěstí s jiným fotbalistou, pakliže nehodlá akceptovat, alespoň po nějakou dobu, jeho zálibu, koníček, či práci. Těžko radit mladému jinochovi, že ta nádherná kočka (nic proti nádherným kočkám) s těma děsně cool vlasama co propaří  s kámoškama každý aspoň trochu volný večer s ním nechce trávit večery doma u televize koukáním na Star Trek (nic proti Star Treku). Prostě a jednoduše partnerské štěstí se začíná budovat hned na začátku a tím začátkem je výběr toho vhodného partnera a v neposlední řadě i znalostí svých očekávání.

Líbí se mi krásné mladé a inteligentní holky, a proto jsem samozřejmě již několik let šťastný se svojí stávající ženou - Ivčo jestli to čteš, prosím tě zapamatuj si tuto větu a vždy když dojde na  hloupátka a slepičí mozky, nebo můj absolutně nemultitaskovej mozek (kromě řízení auta a činností, které u toho provádím samozřejmě) mi ji připomeň. Děkuji. Dříve se mi naopak líbily stejně staré případně lehce starší slečny, s několika jsem to vyzkoušel, ale štěstí jsem se nedočkal - můj špatný výběr, učení holt bolí, každopádně vše zlé je k něčemu dobré  a proto nyní  absolutně nelituji, že jsem ony slečny v životě potkal a naopak jsem za to rád, neboť mi právě vztahy s těmito slečnami otevřely oči a pomohly mi zjistit co vlastně chci. Nejenom proto jim také přeji, ať i ony najdou v životě své štěstí. Ale zpět k výběru partnera.

Prověřenou metodou je vyšší věkový rozdíl mezi mužem a ženou s tím, že samozřejmě muž je starší a žena mladší. Výhod to má několik, pokud je ten rozdíl více jak 7 let, bude žena  po celý život pravděpodobně vždy pro muže atraktivní. Ten, veden svým pudem, bude mít oprávněný pocit, že má neustále okolo sebe atraktivní ženu. V této souvislosti si je potřeba si uvědomit, že tuto metodu může muž praktikovat až tak po 25 roku věku, spíše později, v opačném případě by se mohl dostat na hranu zákona, a nejenom, že by ho pravděpodobně nepotkalo partnerské štěstí s opačným pohlavím, ale nejspíš by zakusil dlouholeté partnerství v cele 3x4m s pohlavím stejným, což pro mnohé heterosexuály nemusí být to pravé ořechové. Výhody věkového odstupu ve vztahu k partnerskému štěstí jsou dle mého názoru následující:

- mladší žena bude pro staršího muže vždy atraktivní (i v 60-ti bude mít  kolo sebe ze svého pohledu mladou ženu  a pravděpodobně od svých kamarádů proto nikdy neuslyší něco jako: "ta tvoje stará bréca..." Jelikož jeho kamarádi budou mít spíše starší ženy než bude mít on, nehrozí toliko jeho zájem o bližší seznámení se s kamarádovou ženou. Na druhou stranu, starší muž může být krom svého naturelu motivován taktéž svojí mladší ženou k tomu, aby o sebe více dbal a to prospěje oběma. Mladší žena může být naopak objektem zájmu jeho kamarádů, čemuž nijak nezabráníte, a proto je potřeba být sebejistý a hlavně zůstat v klidu. Je potřeba  si uvědomit, že muž vybírá ženu především podle vzhledu, tedy alespoň v první fázi.  Pánové a dámy, přiznejte si to. Otočíte se na ulici spíše za krásnou ženou (mužem), nebo za ženou (mužem), která (-ý) pronáší moudra? Já tedy za tou krásnou ženou.  Muži totiž lépe vidí, než slyší. To ovšem neznamená, že jenom krása rozhoduje. Krása zaujme, ale poté nastupují úplně jiná kritéria, proto je krásu potřeba brát s rezervou. Uvědomovat si její moc, ale zbytečně ji nepřeceňovat...

- nalijme si čistého vína, šťastné partnerství má základ v sexualitě, ba co víc platí to především o uspokojování sexuálních potřeb obou partnerů. Mladší žena má v sobě prostě jisté kouzlo, ne že by ho snad stejně staré, nebo starší dámy neměly, nicméně u mě vítězí ty slečny mladší. Toto se bude s věkem posunovat, s mladší ženou však budete mít jistotu, že pro vás bude neustále přitažlivá. Jsem prostě heterosexuální muž se vším co k tomu patří. Koukám po ženských, když mě některá zaujme, není problém jí to ve vší počestnosti říct. Jí to zcela jistě potěší a vám to nijak neublíží. Žena mě zná, a proto je v klidu. Je sebejistá a má být taky proč. Nebývalo tomu však vždycky takto. Kdysi jsem býval oním: "on se vás třeba plachej". Ženy  to však na vás poznají, a proto se nedivte, že si vás nevyberou. Ono, kdo by chtěl mít doma ušlápnutýho ňoumu? Přehnané siláctví také není na místě. Ideální stav je když nic nechybí, ani nepřebývá. Lidé si dnes navzájem málo říkají, že jim to sluší, nebo že vypadají dobře. Stala se z toho taková společenská fráze a málo kdo to říká upřímně a už vůbec je problém toto slyšet od cizího člověka. A to je škoda. Nemyslíte?

- muži dospívají obecně později než ženy (čest vyjímkám), proto by si měla žena hledat spíše staršího a již dospělého muže, u kterého se dá očekávat, že si již odžil to své se svými kamarády a tak trochu ví co v životě chce. V opačném případě by se mohla dočkat "zásadních" rozhodnutí, které ovšem nebudou synchronizovány s jejími přáními. Co se potomstva týče, je větší šance na to, že se dospělý, starší a vybouřený muž spíše dokáže zodpovědně postarat o svou rodinu.

- u staršího muže se dá též očekávat, že tento bude také svým způsobem nějak zajištěn - ne že by o toto ženám snad šlo na prvním místě, ale dává to jistou naději, že tomu tak je. Popírat, že to není v partnerství důležité je nesmysl. Důležité to je a kdo to popírá, tak štěstí najde jenom stěží, neboť tím dává najevo, že pro něj zajištěná rodina není důležitá a že není ochotem pro rodinu pracovat a dělit se.

- mladší žena se bude moci, tedy alespoň do jeho určitého věku, "chlubit" svým partnerem vlastním  kamarádkám. Je potřeba si uvědomit, že kamarádky vaší ženy mají na vaše šťastné partnerství vliv větší, než si dokážete sami připustit. Proto v okamžiku, kdy mají přijít kamarádky vaší ženy na návštěvu, je potřeba buďto zmizet z povrchu zemského, nebo se pokusit, pokud to jenom trochu jde, být zábavným společníkem a navíc ještě něčím dotyčné překvapit. Já třeba doma rád barmaničím. Takový pěkný koktejl udělá divy, pokud k tomu přidáte ještě paraplíčko a nějaké to ovoce tak nemůžete zklamat a stanete se miláčkem. Navíc si dáte sami něco do nosu a tím lépe přežijete návštěvu kamarádek vaší ženy.

- starší muž může svoji mladší ženu zasvětit v mnoha věcech, které jeho vyvolená ještě nestihla zažít, nebo poznat a dává tak svému staršímu muži unikátní šanci, aby si ukojil své "mužské mentorovácí ego". Ona jej bude pravděpodobně se zájmem poslouchat, neboť se v drtivé většině dozví nové  zajímavé věci. Já jsem takto "naučil" ženu například jist caprese, olivy, míchat koktejly (nyní je může míchat i pro vás a své kamarádky) pomohl rozvinout vyloženě nevyvinutý zájem o vaření (nyní váří sama ráda a ještě k tomu  parádně), využil jejího zájmu o cestování ke společným toulkám s fotoaparátem (krom jiného  dokáže nyní vyměnit objektivy, případně pohlídat stativ a sama se začala o focení a natáčení více zajímat). Prostě mladší a neopotřebovaná žena je mnohem tvárnější a k mnoha věcem otevřenější, nežli starší a životem protažená dáma (nic proti starším dámám) :-)

- v partnerství mezi starším mužem a mladší ženou najdete zhusta mnohem více tak potřebné tolerance - koření šťastného partnerství. Tento fenomén nedokážu nijak logicky odůvodnit, snad to má co do činění s tím, že starší muž si chce asi podvědomně více udržet svoji krásnou mladou a milovanou partnerku a naopak. Není nic horšího, než když vám ten druhý zevšední a přestanete po něm toužit. Neznamená to, že v okamžiku, kdy pomine ono bláznivé období zamilovanosti, kdy vás téměř fyzicky bolí nepřítomnost vaší milé (-ho), že je konec. Naopak, uplynutím zmíněného období nastupuje mnohem silnější pocit a to je uvědomnění si toho, co pro vás dotyčný (-á) skutečně znamená a zda a proč ji (-eho) milujete. Logicky pak partnerku (-a), u které (-ho) si uvědomujete co pro vás znamená, musíte oceňovat a toužit po ní (-ěm), a proto nehrozí  vztahy, u kterých je jeden pouze "obalem na vagínu", případně "chodící peněženkou".

- nevýhodou takovéhoto partnerství je pak snad pouze to, že statisticky umírají muži dříve než ženy, hrozí tedy, že žena zůstane na stáří sama, ale vzhledem k tomu, že partnerství bylo šťastné, můžete očekávat, že muž vydrží dlouho...

Pokud si tedy muž rozhodne hledat svoji partnerku mezi mladšími ženami a mladší žena svého partnera mezi staršími muži je dle mého první pilíř šťastného soužití položen. Tím druhým pilířem je zmíněná tolerance a poznání toho, co skutečně chcete. Vlastní zkušeností mi říkají, že je důležité si ve vztahu hodně povídat a my si tedy hodně povídáme. Někdy až moc, ale zase nenecháváme věci takříkajíc vyhnít. Nejhorší ze všeho je sčítání vašich prohřešků půl roku zpátky. Vy jste rád, že udržíte v hlavě co jste měl včera k večeři, natož se vyjadřovat k tomu, co jste udělal před půl rokem. My to řešíme tak, že si to prostě vyříkáme hned. Někdy jsou to dost nepříjemné rozhovory, ale strašně strašně potřebné. Váš partner vám dává zpětnou vazbu, kterou prostě každý potřebuje. Dobře proto poslouchejte svého partnera (-ku), neboť se vám většinou snaží říct, nebo naznačit něco, co může být pro váš vztah velmi důležité. Přehlížení toho co říká ten druhý se totiž z dlouhodobého hlediska nevyplácí. Abych nezapomněl, důležité je také se hodně objímat a mazlit se a občas udělat něco nečekaného, třeba přinést nějaký ten dárek (nemusí to být nutně ona obligátní květina) - já to řeším tak, že čas od času přinesu ženě večer její oblíbenou zmrzlinu, nebo časopis který ráda čte, případně jí vyčešu její nádherné kaštanové vlasy, namasíruju záda, nebo něco jiného co jí potěší, ona mě většinou udělá radost nějakou nečekanou mňamkou, třeba když něco dělám, nebo tím, že mi pošle nějaké fotografie, které doplní bublinama o komentáře (nejčastěji fiktivní rozhovory našich hafanů), případně něco jiného. Navzájem si tak děláme radost a snad budu mluvit za oba, když řeknu, že nás těší především to, když má radost ten druhý.

Jak říká klasik, láska je to, když tomu druhému chcete dát ten větší kousek a pokud budete tuto potřebu dlouhodobě cítit oba, máte jistotu, že vaše partnerství bude šťastné.

 

foto: dreamface.net

Autor: Petr Čunderlík | úterý 26.10.2010 9:20 | karma článku: 18,09 | přečteno: 2214x
  • Další články autora

Petr Čunderlík

Chci mír za jakoukoliv cenu!

Jak můžete kritizovat někoho, kdo nechce válku, ale chce mír? Copak může být požadavek na řešení konfliktu mírovou cestou v něčem špatný? Mohli jsme žít v míru a prosperitě, stačilo jenom obětovat Ukrajinu...

2.4.2023 v 14:44 | Karma: 31,78 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Politika

Petr Čunderlík

Diagnóza české vlajky na profilu

Rozmohl se nám tu takový nešvar, kdy se česká vlajka až nepříjemně často vyskytuje v profilech všelijakých dezolátů a jiných nedouků, kteří si pletou vlastenectví s nacionalismem a mnohdy i tu naši vlajku s vlajkou jiného státu..

28.7.2022 v 11:03 | Karma: 25,78 | Přečteno: 1117x | Diskuse| Společnost

Petr Čunderlík

Kolocovy: Zneužívání "metoo" na český způsob

Někteří lidé si prostě myslí, že když si načmárají na ruce heslo "metoo", tak se tím automaticky legalizují jako oběť sexuálního zneužívání a násilí, ať se jim přihodilo cokoliv.

19.1.2021 v 10:39 | Karma: 40,64 | Přečteno: 2100x | Diskuse| Společnost

Petr Čunderlík

Ve stínu krále... (fotoblog)

Keňa! Můj druhý domov, srdce Afriky a místo, kam se vždy rád vracím. Žluté pláně Masai Mary, červená zem v Tsavu a majestátní Kilimandžáro v parku Amboseli spolehlivě rozbuší mé srdce. Afriko, má velká lásko, zase jsem doma!

18.3.2016 v 9:24 | Karma: 24,91 | Přečteno: 1253x | Diskuse| Fotoblogy

Petr Čunderlík

Jarní fotolovy... (fotoblog)

Jaro se pomalu chýlí ke konci a vládu bude přebírat léto, proto je myslím si vhodný okamžik se podívat, jaké to jaro letos bylo. Krom jiného jsem si konečně našel čas na českou přírodu, kterou jsem tak dlouho zanedbával...

15.6.2015 v 12:30 | Karma: 32,80 | Přečteno: 1830x | Diskuse| Fotoblogy
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Sadiq Khan: první muslim jako starosta Londýna a první, kdo jím je už potřetí

4. května 2024  17:46,  aktualizováno  20:43

Starostou Londýna byl znovuzvolen labourista Sadiq Khan. Mandát obhájil potřetí v řadě, což se...

U nás cyklostezky, v Polsku dálnice. Využít dotace EU jsme vždy nezvládli, říká expert

4. května 2024

Premium Od vstupu Česka do Evropské unie uplynulo 1. května 20 let. Jak tu dobu zhodnotit? Podle politologa...

Alijev má majetek i u vás, EU zavírá oči, říká novinářka o korupci v Ázerbájdžánu

4. května 2024

Premium Leyla Mustafajeva je prozatímní šéfredaktorkou ázerbájdžánského protikorupčního serveru Abzas...

  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4195x
syn, bratr, strýc, bratranec, bohužel již nejsem vnuk, za to jsem šťastný "táta" dvou psích slečen, milovník přírody a sýrů, cestovatel, Afričan, fotograf, posluchač "dobré" hudby, squashista, čtenář, rejpal, filmový divák, vděčný strávník, barman, lenoch...

více na webu: www.petrcunderlik.cz


najdete mě také na facebooku:

Petr Čunderlík Photographer