Ještě blbější, než jsem si myslel. Kdo? Česká pošta!

Oznámení o uložení balíčku na poště přišlo do schránky den po vyzvednutí. Nejdříve ho nedoručili, ač jsme byli doma, pak ho uložili na úplně jinou poštu a pak podali vysvětlení, že oni to tak dělají vždycky, to nebyla chyba!

V úterý mi měla Česká Pošta v odpoledních hodinách doručit domů balíček. Ráno přišla SMS, že bude v odpoledních hodinách doručen. Manželka byla doma, vzal jsem kolo a odjel do Brd. Tam mi ve dvě přišla další SMSka, že nemohl být doručen, důvod: nevyplněno a že je na poště. Žádný lístek ve schránce, byli jme tu, nebyli jste doma, žádné volání na mobil. Tak jsem jel večer na naši poštu, balík tam nebyl, ale dohledali, že je na poště v Jinonicích!?!. Slíbili, že tam zavolají a nechají ho poslat na naši poštu a ve čtvrtek tam bude. Byl, odvezl jsem jej domů. V pátek bylo ve schránce upozornění o zásilce, která mi nemohla být doručena z důvodu: nevyplněno, je k vyzvednutí na naší poště ve Slivenci. Divil jsem se, co je to za zásilku a pak jsem si podle kódu všiml, že je to ten balíček, co jsem si ho vyzvedl už ve čtvrtek! Tak volám na poštu, co blbnou a tady je pointa, co jsem se dozvěděl po telefonu na balíkové poště na Barrandově:
Balíková pošta na Barrandově to doručila ve čtvrtek k nám do Slivence, současně ale vytiskla oznámení o uložené zásilce, které DOPORUČENÝM DOPISEM poslala na pobočku ve Slivenci a pošťačka to další den - v pátek během dne odnesla k nám do schránky! Na moji námitku, proč dvě pobočky banky navzájem komunikují doporučeným dopisem, proč ne třeba emailem, který by tam byl dříve než balík, jsem dostal šokující odpověď: protože potřebují písemné POTVRZENÍ O TOM, že ta jimi na Barrandově vytištěná výzva byla pobočce na Slivenci doručena!?! Ta šílená pošta nežije v 21 století, zrušili jim poštovní holuby, telegrafy, dálnopisy a potrubní poštu a oni se ještě z toho technologického šoku nevzpamatovali! Ta firma si asi zvyšuje obrat tím, že si sama sobě posílá doporučené dopisy a tím nám celorepublikově zvyšuje HDP!?!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Přemysl Čulík | sobota 1.10.2016 0:00 | karma článku: 16,46 | přečteno: 259x