Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Svatba slečny Bobiny (1/6) – Slečna Bobina, naše seznámení a její Bob číslo 1,2,3

Moji kamarádku a svoji svědkyni Bobinu už znám pěknou řádku let. Naše dokonalá a ve všem perfektní kamarádka Bobina se bude vdávat. S přihlédnutím k její perfekcionalizaci to bude perfektní svatba. 

Svatební šílenství mám naštěstí již několik let úspěšně za sebou. Avšak moje skvělá kamarádka Bobina se do toho rozhodla praštit letos. S Bobinou, moji kamarádkou a svědkyní, jsme se seznámili na vysoké. Krásná, štíhlá, dlouhonohá bruneta se smyslem pro pořádek a to ve všech směrech a za jakékoli situace. Bobina má pořádek v kuchyni, obýváku, oblečení ve skříni má srovnané podle barev, podlaha je naleštěná tak, že si tam můžete sníst i oběd aniž byste museli použít talíř. Bobina má pořádek také ve svých osobních věcech, jako jsou účty, knihy, poznámkové bloky a jiných, ve kterých já mám absolutní chaos. Bobina je i vysoce inteligentní holka a ve škole proplouvala bez obtíží. Na každou zkoušku chodila sice s velmi nízkým sebevědomím a tvrzením, že to tentokrát opravdu nedá, ale ze dveří vycházela se zapsanou jedničkou v indexu. Ano, taková je prostě Bobina.

Blíž jsme se poznali, až když mě úspěšně přemluvila ke studiu ve Švýcarsku. Bobi má neuvěřitelný talent, mimo jiné své talenty, k přemlouvání lidí. Jo, tak přemluvit na zmrzlinu, běh nebo výlet se nechám raz dva, ale ona mě dokázala lehce přesvědčit i na zahraniční studium. Právě na zahraničním studijním pobytu, kde jsem spolu trávili celé dny, jsme se poznali dokonale. Vzájemně jsem si užili spoustu legrace, ale také se podporovali v krušných chvílích.

Na Bobinu se lepili chlapi prostě všude, prostě po celém světě. Při seznamovacím večírku s ostatními zahraničními studenty si Bobi oblíbil mladý muž z Íránu. Osobně nejsem rasista, ale východní náboženství a lidé odtud mi nejsou blízcí. Možná je to mou nedostatečnou znalostí místní kultury. Ale o Bobinu jsem začínala mít strach. Když jsem totiž odjížděla do Švýcarska pravila moje babička: „Petruško, řeknu Ti tři pravidla, kterými se řiď! První: Když Ti to tam nepůjde, vrať se hned domu!, Druhé: „Hlavně se nezamiluj do žádného cizince!, Třetí: „Musíš tam pořádně jíst!“. Tož babička a maminka mají vždycky pravdu, až mě to někdy děsí a tak jsem se těmito třemi pravidly řídila. Domů jsem se nevrátila, protože jsem makala, aby mi to tam šlo. Cizince jsem domů také nepřivezla a jedla jsem dostatečně a domů si přivezla 7 kilo navíc.

Řekla jsem si tedy, že i Bobi by se měla řídit babiččinými pravidly a snažila jsem se mladého Íránce odlákat lámavou němčinou, které on špatně rozuměl, a vysvětlit mu, že Bobi je zadaná a není to holka pro něj. Temnou cestou švýcarským městečkem nás doprovázel téměř až k bytu. Bobi opojená alkoholem byla veselá a moc nerozuměla mým větám k mladému cizinci. Vše dobře dopadlo, cizinec pochopil a s Bobi se za celou dobu studia už nepotkali. Ráno si téměř nic nepamatovala a večerní dávku alkoholu ji připomínala ranní bolest hlavy a nemožnost vstát z postele. Na přihlášený kurz němčiny jsem se tedy musela vypravit sama. 

Bobi si v letním semestru našla Slováka jménem Bob, později Bob číslo 1. Myslím, že Slováka by schválila i moje babi. Po návratu do vlasti Bobi přišla na to, že Bob 1 nebude to pravé ořechové a opustila ho. On se vrátil zpět na Slovensko, kde se nedávno také šťastně oženil. Netrvalo dlouho a naše Bobi potkala Boba číslo 2. Nejprve na nás působil velmi seriózně, ale můj manžel už tenkrát pravil, že to bude násilník. A taky že byl. Přes růžové brýle to není tak zřetelné, avšak Bobi brzo růžové brýle sundala a vyhodila ho i s jeho bagáží. A tak její muži odcházeli a přicházeli, až potkala Boba číslo3.  

Pokračování bude následovat: Svatba slečny Bobiny (2/6) - Seznámení s Bobem aneb konečně je to pan Dokonalý; Svatba slečny Bobiny(3/6) – Když je kvalitní příprava, dílo se podaří;Svatba slečny Bobiny(4/6) – Den před svatbou;Svatba slečny Bobiny(5/6) – Svatební den je tu!;Svatba slečny Bobiny(6/6) - Posvatební deprese paní Bobiny

 

Autor: Petra Crhová | čtvrtek 15.9.2016 11:33 | karma článku: 13,27 | přečteno: 390x
  • Další články autora

Petra Crhová

Rodičovská dovolená končí, práce volá! (2)

Dá se skloubit práce, která ženu skutečně naplňuje, s dostatkem volného času pro dítě? Nebo si zkrátka musí vybrat?

3.3.2017 v 7:00 | Karma: 14,99 | Přečteno: 443x | Diskuse| Ona

Petra Crhová

Rodičovská dovolená končí, práce volá! (1)

Účes, oblečení, zkouška komunikace s „normálními“ smrtelníky, aktualizace životopisu, lovení cizího jazyka v hlavě a jiné, i to patří (alespoň v mém případě) k přípravě návratu a hlavně hledání práce po rodičovské dovolené.

2.3.2017 v 7:00 | Karma: 14,46 | Přečteno: 445x | Diskuse| Ona

Petra Crhová

Kruhovo-sněhový trénink

Leden - měsíc hubnutí! Výživoví specialisté a osobní trenéři se předhání s nabídkou a nápady, jak nejlépe zhubnout. V lepším případě, aby se nejednalo pouze o lednové hubnutí. Já přicházím se sněhovo-kruhovým tréninkem.

17.1.2017 v 7:00 | Karma: 11,00 | Přečteno: 236x | Diskuse| Ona

Petra Crhová

Klidné Vánoce? U nás ani omylem!

Loňské Vánoce měly být jiné, řekla bych, že klidnější. Ale opak byl pravdou. Na druhou stranu, kdyby byly klidné a bez většího vzrušení, byly by určitě nudné. A tak mi nakonec nevadil ani křeček a na kočku si snad taky zvyknu.

6.1.2017 v 11:20 | Karma: 19,02 | Přečteno: 767x | Diskuse| Ona

Petra Crhová

Staroměstské náměstí rozzáří strom z městečka Pecky

Pražané! Evropo! Víte odkud pochází vánoční strom, který bude na Staroměstském náměstí zdobit vánoční srdce Evropy?

20.11.2016 v 13:00 | Karma: 18,79 | Přečteno: 742x | Diskuse| Praha a střední Čechy
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Na Berounsku spadl horkovzdušný balon. Zamotal se do větví stromů a uvázl

5. května 2024  10:47

V Trubíně na Berounsku spadl v sobotu večer do korun stromů horkovzdušný balon. Cestovalo v něm pět...

S pobytem v tuzemských lázních mají zkušenost dvě pětiny Čechů

5. května 2024  10:39

S pobytem v tuzemských lázních má zkušenost 40 procent Čechů. Z nich téměř polovina byla v lázních...

Při požáru ve Frýdku-Místku se zranilo 13 lidí, hasiči dali první pomoc i kočce

5. května 2024  10:08,  aktualizováno  10:31

Při požáru bytového domu ve Frýdku-Místku se v noci na neděli zranilo 13 lidí, většinou se...

Rusko útočilo i na pravoslavné Velikonoce. Hořelo v Charkově

5. května 2024  10:30

Sledujeme online Při ruském dronovém útoku na východoukrajinský Charkov v noci na neděli utrpělo zranění pět lidí,...

Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene
Získejte ZDARMA dětskou opalovací kosmetiku Lirene

S příjemnými hřejivými pocity ze slunečních paprsků k nám ale míří i nebezpečné UV záření. To na nás působí celoročně, a proto je důležité sebe i...

  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 645x
Jmenuji se Petra, taková normální ženská. Mám běžné ženské starosti, vrtošivé vlastnosti a bezmezně miluji svého nejúžasnějšího syna, bláznivého manžela a praštěného psa.