Děkujeme za pochopení.
A85n98n18a 96R48a69d31o51v12á
A teď se vrhněte na rozbor svých líčidel a materiálu a původu svého oblečení, také tam najdete nějaké "mouchy" a příště, třeba u článku o řízené demolici WTC, nebo jaké zlo je kyselina citronová - tedy E330, už budete mít zcela jinou fotku.
A46l68e62š 37N38e27v26e44s64e60l64ý
Jojo, a nejlepší způsob, jak dokázat, že je zdravější být vegan je odkázat na veganskou stránku... Ach jo. A taky vedle sebe stavět mekáče a chřest je trochu zavádějící, ne? I masožrout ví, že je mekáč píííp. A víte co? Je mi to šumák, jdu si dát sushi (ps: z garantovanýho ekologickýho lovu). Dobrou chuť.
J16a56n93a 37M32a47j16o27v60á
Tak jsem byla zvědavá...a teď mám pocit, že článek je pro Marťany, ne pro lidi.
Tak už zvědavá nejsem.
J48a56n 90Š31e94s38t54á77k
Quinoa - dobrý, ovšem jak to jde zase dohromady s tím, že má jeden zobat jen to, co vyroste tam, kde žije?
V32l53a18d48i88m17í37r 72V51o50l86k33o
popis autorky už sám zní trochu jako diagnóza....a článek pak je již jen dokladem této skutečnosti. Je mi líto milá dámo, ale ty "poznatky" o pH jsou naprostý blábol. Papejte dál kytičky, ale člověk je všežravec.
K18a70t88e85ř20i83n77a 58D78r52a81h11o82k89o25u94p64i53l72o52v64á
To je tak, když člověk používá - již podle názvu - nezaujatý "zdroj" (vegsource).
M28a80r45i29a91n74a 87K23r13á97s75n15á
Dotaz pro autorku: proč se nemocným s DM zakazuje jíst banány ve velkém množství (snad kvůli vysokému glykemickému indexu?), když podle Vás vláknina obsažená v banánu snižuje hladinu cukru v krvi? Jsem laik, proto prosím o srozumitelné a smysluplné vysvětlení. Díky
M49i43r70o29s82l88a94v 40B13u50d73í74n
Vláknina asi sotva snižuje hladinu cukru v krvi. Ta má spíš kladný vliv na trávicí proces. A i kdyby, tak cukr v banánu tu hladinu cukru v krvi zvyšuje víc než by ji vláknina snížila. Proto se diabetikům konzumace banánů nedoporučuje.
K65a87r34o47l57i55n85a 43K60r65á15t69k14á
Krev a potažmo většina lidského organismu má pH okolo 7.4 a organismus má svinsky dobré mechanismy, jak to regulovat, protože jinak by chcípnul. pH potravin nemá na pH krve žádný vliv - právě proto, že si organismus umí poregulovat, aby pozření čtyřlitrovky kyselých okurek nebo višní nezpůsobilo chemický rozvrat organismu.
No a to s antibiotikama v mlíce je žvást. Mléko obsahuje antibiotika, pokud je kráva léčena, a v takovém případě se dojí separátně a mléko se vylije. Protože, v mlíkárně nemají jaksi dva vjezdy, jeden pro antibiotikální mléko na mléko, máslo, smetanu a druhý na mléko bez antibiotik, na jogurty a jiné kvašené výrobky. A protože taky existujou nějaké předpisy, které mají zabránit vzniku antibiotické rezistence u breber. A tyhle kydy o hormonech a antibiotikách v mase dokazujou leda tak to, že autorka čte americké blábolweby, protože v EU je přikrmování hormony zakázané, stejně jako preventivní zkrmování antibiotik.
Ale co mě dožralo definitivně, byl ten poslední odstavec o našich předcích, to je totální žvást nehodný absolventa ZŠ. Předci taky pančovali potraviny (mám pocit, že již staří Asyřané za to dávali pokuty), nastavovali klobásy čímkoli, co se našlo a vůbec nežili v nějakém souladu s přírodou, kde se beránek vine ke lvu dlouhodobě - přinejmenším celý středověk na našem území žili v permanentní hrozbě hladomoru a jedlo se, co bylo.
H85o82n89z38a 78M13a17r84e74k
Nevím, proč je tento článek na titulce iDnesu, zřejmě jsem rozkliknutím přispěl k počtu přečtení i já, ale to už je jedno. Nejezte ani zrní, to je ze živé rostliny! Ani trávu byste něměla jít, přestože nejde na porážku, je taky živá. To už zbývá jen hlína a písek, ty nejdou na jatka a ani je to snad nebude bolet. Jen tak dál a hlavně to naučte své děti!
- Počet článků 14
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1220x
Pochází z Tachova, kde po studiu SEŠ pracovala téměř deset let v jedné místní bance. V roce 1999 odešla za studiem angličtiny do kanadského Toronta, kde v současné době žije.
http://www.mariecopps.com/