Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

A teď se vrhněte na rozbor svých líčidel a materiálu a původu svého oblečení, také tam najdete nějaké "mouchy" a příště, třeba u článku o řízené demolici WTC, nebo jaké zlo je kyselina citronová - tedy E330, už budete mít zcela jinou fotku.:-P

0 0
možnosti
AN

Jojo, a nejlepší způsob, jak dokázat, že je zdravější být vegan je odkázat na veganskou stránku... Ach jo. A taky vedle sebe stavět mekáče a chřest je trochu zavádějící, ne? I masožrout ví, že je mekáč píííp. A víte co? Je mi to šumák, jdu si dát sushi (ps: z garantovanýho ekologickýho lovu). Dobrou chuť.

0 0
možnosti
Foto

J16a56n93a 37M32a47j16o27v60á

31. 5. 2014 19:07

Tak jsem byla zvědavá...a teď mám pocit, že článek je pro Marťany, ne pro lidi.

Tak už zvědavá nejsem.

0 0
možnosti

Quinoa - dobrý, ovšem jak to jde zase dohromady s tím, že má jeden zobat jen to, co vyroste tam, kde žije?

1 0
možnosti
Foto

popis autorky už sám zní trochu jako diagnóza....a článek pak je již jen dokladem této skutečnosti. Je mi líto milá dámo, ale ty "poznatky" o pH jsou naprostý blábol. Papejte dál kytičky, ale člověk je všežravec.;-D

4 0
možnosti
KD

To je tak, když člověk používá - již podle názvu - nezaujatý "zdroj" (vegsource). ;-D

2 0
možnosti
MK

Dotaz pro autorku: proč se nemocným  s DM zakazuje jíst banány ve velkém množství (snad kvůli vysokému glykemickému indexu?), když podle Vás vláknina obsažená v banánu snižuje hladinu cukru v krvi? Jsem laik, proto prosím o srozumitelné a smysluplné vysvětlení. Díky:-)

0 0
možnosti
Foto

Vláknina asi sotva snižuje hladinu cukru v krvi. Ta má spíš kladný vliv na trávicí proces. A i kdyby, tak cukr v banánu tu hladinu cukru v krvi zvyšuje víc než by ji vláknina snížila. Proto se diabetikům konzumace banánů nedoporučuje.

0 0
možnosti
KK

Krev a potažmo většina lidského organismu má pH okolo 7.4 a organismus má svinsky dobré mechanismy, jak to regulovat, protože jinak by chcípnul. pH potravin nemá na pH krve žádný vliv - právě proto, že si organismus umí poregulovat, aby pozření čtyřlitrovky kyselých okurek nebo višní nezpůsobilo chemický rozvrat organismu.

No a to s antibiotikama v mlíce je žvást. Mléko obsahuje antibiotika, pokud je kráva léčena, a v takovém případě se dojí separátně a mléko se vylije. Protože, v mlíkárně nemají jaksi dva vjezdy, jeden pro antibiotikální mléko na mléko, máslo, smetanu a druhý na mléko bez antibiotik, na jogurty a jiné kvašené výrobky. A protože taky existujou nějaké předpisy, které mají zabránit vzniku antibiotické rezistence u breber. A tyhle kydy o hormonech a antibiotikách v mase dokazujou leda tak to, že autorka čte americké blábolweby, protože v EU je přikrmování hormony zakázané, stejně jako preventivní zkrmování antibiotik.

Ale co mě dožralo definitivně, byl ten poslední odstavec o našich předcích, to je totální žvást nehodný absolventa ZŠ. Předci taky pančovali potraviny (mám pocit, že již staří Asyřané za to dávali pokuty), nastavovali klobásy čímkoli, co se našlo a vůbec nežili v nějakém souladu s přírodou, kde se beránek vine ke lvu dlouhodobě - přinejmenším celý středověk na našem území žili v permanentní hrozbě hladomoru a jedlo se, co bylo.

7 0
možnosti
Foto

Nevím, proč je tento článek na titulce iDnesu, zřejmě jsem rozkliknutím přispěl k počtu přečtení i já, ale to už je jedno. Nejezte ani zrní, to je ze živé rostliny! Ani trávu byste něměla jít, přestože nejde na porážku, je taky živá. To už zbývá jen hlína a písek, ty nejdou na jatka a ani je to snad nebude bolet. Jen tak dál a hlavně to naučte své děti!

1 0
možnosti
MV
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1220x
Maminka třináctileté Lauren Grace, aktivistka a také módní návrhářka, výtvarnice a fotografka - absolventka New York Institute of Photography.


Pochází z Tachova, kde po studiu SEŠ pracovala téměř deset let v jedné místní bance. V roce 1999 odešla za studiem angličtiny do kanadského Toronta, kde v současné době žije.

http://www.mariecopps.com/

Seznam rubrik