Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pane autore velmi bujnou představivost. Všichni ti hosté mohli mít u sebe zbraň, pokud by splnili jednoduché požadavky na získání průkazu patřičné skupiny. Ptejte se spíš, proč ji neměli? Třeba proto, že chodit do hospody se zbraní není úplně nejpohodlnější, navíc ji musíte mít schovanou. To všechno Vám nedá výhodu aktivní obrany, protože prostě magora ve dveřích neočekáváte. Kdy jste naposledy měl pistoli nebo revolver v ruce a kolik máte nastříleno, abyste byl schopen použít zbraň?

1 0
možnosti
Foto

I16v62o 80C72i32l71i66c41h

25. 2. 2015 22:02

Já zbraň také nenosím zcela běžně, jsem líný, uznávám. Ale to je můj boj a moje riziko. Vadilo by mi, kdyby mi tu moji možnost mé volby někdo cizí zakazoval. A opravdu netuším, jestli bych dokázal tu zbraň v podobné situaci použít a nikdy to nechci zjišťovat. Ale pokud u sebe tu zbraň budu mít, tak mám dvě volby - buď zbraň nechat v pouzdře a nechat se zabít bez obrany anebo tou zbraní bránit sebe i další. Pokud ji mít nebudu, mám jen tu první volbu. Ale opakuji - nikdy bych nechtěl být před tuto volbu postaven, ale svět holt není tak sluníčkový, jak se nám někteří snaží namluvit.

11 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.