Nové fotoblogy

Milé čtenářky a milí čtenáři, jistě jste si všimli, že se dnes na zdejším portálu neobjevil ani jeden nový fotoblog. Proč to tak je?  

Včera večer zdejší portál blogů přešel na nový administrativní systém. Kvůli tomu nebylo možno několik hodin vkládat nové články. Po 21. hodině byl nový systém uveden do provozu a blogeři - jistě k vaší velké radosti - nové blogy do systému opět vkládají.

Systém však má ještě několik "dětských" chyb. Například není možno do nových blogů vkládat fotky. Toto je důvod, že dnes zatím žádný fotoblog nevyšel. Věřím, že tento problém bude během několika dní odstraněn.

Abyste se přesto na fotoblogy mohli dívat a nemuseli kvůli tomu odcházet jinam nebo zde obtížně vyhledávat starší fotoblogy, tak si vám dovoluji nabídnout odkazy na některé mé novější i starší fotoblogy, pro případ, že ušly vaší pozornosti anebo, že byste si je chtěli prohlédnout ještě jednou. Stačí kliknout na modré podtržené odkazy níže.

Autoveteráni

  Autoveteráni

  Automuzeum

Nizozemsko v zimě

  Novoroční ponoření do Severního moře

  Večerní procházka zasněženým Haagem

  Scheveningen v zimě

Dražba ryb ve Scheveningenu

   Dražba ryb ve Scheveningenu

Přeji vám mnoho zábavy, buďte nám věrni a doufám, že za všechny fotoblogery mohu říci, že se těšíme na to, že vám brzo budeme moci nabídnout nové fotoblogy.

 

Autor: Jaroslav Chudáček | středa 18.2.2015 22:45 | karma článku: 18,00 | přečteno: 848x