Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky, chtěl jsem jen zaplnit mezeru mezi poslední fotoblogem vloženém ve starém systému a prvním v novém.

0 0
možnosti

Vaši odpověď jsem přelétla jen letmo, pane Docente. Poklona od Vás, je pohlazením onoho Ega. Děkuji. Apropó, teď mi dochází, že tady postrádám to, abychom mohli někomu zanechat vzkaz. Pak by to poděkování nemuselo být veřejné. Děkuji..

1 0
možnosti
Foto

Sáro on ten vzkaz tam je, ale takový ukrytý. Je tam v pravém sloupci seznam rubrik a pod tím + více. Na to kliknout a celé se to rozbalí:-)

3 0
možnosti
Foto

Zdravím Jaroslave, no já včera bojoval s novým systémem, kde jsem vkládal asi 4 obrázky, šlo mi to. Nezkoušel jsem album. To ne. No dával jsem to do společnosti, takže možná u fotoblogů bude nějakej ten problémek. Nicméně doufám, že vydržíme a zase si budeme dělat radost krásnými obrázky na všelijaká to témata.

0 0
možnosti
Foto

Díky Ti za poznámku v diskusi.

Pavle, jak se Ti podařilo vložit fotku. Já když kliknu na "obrázek" a chci vložit fotku, tak mi systém říká, že načítá seznam mých fotek a i když chvíli čekám, tak stále říká totéž a nemohu nic vložit. Nebo jsem možná nečekal dost dlouho. Jak dlouho jsi čekal Ty, než se Ti seznam fotek načetl?

Nejen však jediný, kterému se to nepodařilo vložit fotky.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý zásah trhu R^ (i když do toho moře bych nevlez ani v létě :-))

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu a komentář.

V srpnu je voda celkem teplá, kolem 20 stupňů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky