Existence chemtrails je konečně dokázána

Důkaz škodlivých chemtrails, které ohlupují lidi, zde již delší dobu podává bloger Karel Trčálek. Nevěříte? Tak čtěte dál. 

Již dlouho v některých médiích (zpravidla na tzv. dezinformačních webech) kolují zvěsti o tom, že bohatí a mocní tohoto světa (sdružení v pofiderních spolcích jako jsou IIumináti a Skupina Bilderberg) pomocí chemtrails ohlupují lidi a současně je dělají pracovitými, aby na nich co nejvíce vydělávali. Mnozí takováto média nečtou anebo je neberou vážně a považují takovéto zprávy za fake news. 

Přitom zde píše již delší dobu bloger Karel Trčálek, který podává jasný důkaz těchto škodlivých chemtrails. Dlouho jsem si toho nevšiml. Dnes ráno jsem se však probudil, zamyslel jsem se nad jeho posledním článkem a bylo mi to jasné. Je s podivem, že jsem si toho dosud nevšiml. 

Karel Trčálek o těchto chemtrails nepíše. On sám je totiž důkazem toho, že takovéto chemtrails v České kotlině již delší dobu působí. Jak jinak si vysvětlit, že zde píše několik dlouhých článků týdně, velmi zvláštním stylem, dle mne články nejasné a dosti pochybné kvality? 

Související článek 

Schůzka o Dublinské dohodě v Amsterdamu

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Chudáček | sobota 27.7.2019 11:05 | karma článku: 22,72 | přečteno: 665x