Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Beru, máte můj hlas R^

0 0
možnosti
Foto

Rozhodně máte můj hlas - snad není už po termínu?? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Mockrát děkuji. Článek byl sice zamýšlen jen jako jednodenní akce, ale Vaše podpora mě velmi těší. :-) Lepší hlasovat po termínu, než nikdy. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Nehlásím se, nemám co nabídnout, ale Karmu dávám, pobavil jste mě.Navíc by mě zajímaly ty triky s tím SEM a TAM, jak to jde udělat, hlava mi to nebere:-(.

1 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že jsem Vás pobavil, a díky za karmu.

To je osobní tajemství :-), ale nejsem jediný, kdo jej zná.

0 0
možnosti
Foto

Král bez smyslu pro černý humor a erotiku? 8-o Sodoma Gomora, kde se pasou :-P

0 1
možnosti
Foto

:-) Díky Ti za příspěvek do diskuse a za asi karmu.

Král sice nemá zapotřebí vysvětlovat své postoje k běžným věcem života, ale že jseš to Karle ty, tak uvádím: "Jaroslav moudrý, spravedlivý a trochu dobrotivý si myslí, že erotika je na to, aby se dělala, a ne na to, aby se o ní stále dokolečka psalo nebo se na vhodných i nevhodných místech stále naznačovala. Každý má však svůj styl života a to Jaroslav moudrý etc. míní respektovat a do jisté míry i podporovat. Tvou narážku na absenci smyslu pro černý humor vůbec nechápu.  

PS. Navíc, provozování erotiky - nyní se často mluví o její zjednodučenné formě sexu - má velmi kladný vliv na zdraví. Jistě čteš občas i OnaDnes a tam jeden odborník na sex psal, jak sex zdraví pomáhá a že je to také dobrý způsob na udržování váhy, na hubnutí. Představ si však, že se vůbec nezmínil, že psaní o erotice a naznačování erotiky by někomu prospívalo.

0 0
možnosti
Foto

I když jsme Vás s Magdou sesadily z trůnu dřív, než jste na něj stačil usednout - karma je Vaše!;-D

Ale možná by se s tím ještě dalo něco dělat. Jak správně Magda píše, jsme obě velmi ošklivé a velmi tlusté, takže bychom nemohly moc reprezentovat. Vy jste, podle fotky, naopak fešák...takže můj alternativní návrh zní: Vás budou ukazovat ve světle reflektorů a my s Magdou budeme ve skrytu kout pikle. Na Vás bude vysvětlit naše launy lidu a uvádět je v život. Co Vy na to?;-D

1 0
možnosti
Foto

Díky za kompliment. Nebuďte však tak skromná, v politicky korektní době je být ošklivá a tlustá skoro "in".

0 0
možnosti
Foto

Mockrat dekuji za karmu. A pozdravuji od more.

Jaroslav moudry, spravedlivy a trochu dobrotivy

0 0
možnosti
Foto

Kvůli velikonocům, kvůli té srandě se sněhem a kvůli dvojím narozkám v rodině bych málem zapomněla, že je apríla. Ale podařilo se mi dnes napálit už dva člověky a do večera jich doufám přibude ;-D K článku: Dala jsem karmu, raději vládu jednoho krále než vládu mnoha kmotrů.

2 0
možnosti
Foto

Mockrat dekuji za karmu. A pozdravuji od more.

Jaroslav moudry, spravedlivy a trochu dobrotivy

1 0
možnosti

Dívám se na fotografii a konstatuji, že vás diskvalifikuje, a to hned ze tří důvodů.

....... Nemáte na hlavě královskou korunu, což jasně ukazuje, že jste se předem na vykonávání úřadu nepřipravoval.

.......  Neopíráte se o jízdní kolo, což jasně ukazuje, že nežijete s "obyčejným" lidem a proto mu nemůžete být dobrým vládcem.

.......  Stojíte na plechovém obrubníku, který ostatní používají jako lavičky pro odpočinek.  Přeneseně tím ukazujete, že pošlapáváte lid. 

PS: pokud byste se mnou chtěl polemizovat, najdu na fotografii další, ještě pádnější,  důvody vaší diskvalifikace.

2 0
možnosti
Foto

Díky Vám za příspěvek do diskuse a několik připomínek.

... Korunu mi bude nasazena na hlavu až při korunovaci. Jako moderní král však běžně korunu nosit nebudu.

... Na jízdním kole občas jezdím. Chci však být zvolen králem a ne se stát někým, kdo se lidu musí podbízet a mu příliš podobat.

... argument je uměle vykontruovaný nesmysl.

Přeji Vám hezký zbytek dne. Odcházím k moři, načerpat moudrosti. :-)

0 0
možnosti

Já jsem si to tak nějak rozmyslela. Klidně Vám ty starosti přenechám. Já mám důchod a to je myslím to nejlepší, co mne mohlo potkat. Jen kdyby se z důvodu nějaké příbuznosti našla nějaká korunka na novou střechu, nepohrdla bych;-D

1 0
možnosti
Foto

Děkuji.

Až budu král, tak Vás na Vaší samotě navštívím a uvidím, co by se s Vaší chaloupkou dalo udělat.

1 0
možnosti

Milé dámy, Magda Palová a Nela Sladková , bohužel Vaše nároky na královský trůn z titulu stejné podobnosti v míře otylosti není možné uznat, protože otylá je většiná národa , a Vy jste navíc jenom ženské. Co se tyče důkazů Vašeho statutu levobočka, to je ještě méně průkazný argument , než Vaše tloušťka.Dneska Vám rozvětvenost Vašeho rodu už od 14 .století zpracuje kdejaký nedostudovaný historik a celkem lacino , - jeden , až dva miliony to spraví, a navíc takovýchto rodokmenů se objeví určitě několik, a tak nevím , zda-li budeme mít dostatek soudců pro rozhodování o pravosti rodokmenů.vypadá to, že to bude na dlouho.

0 0
možnosti

Ještě nějaká pra, prababička brala nějakou rentu. Ale to je celkem vedlejší. Pořád lepší, když nás o koryto připraví Chudáček, než nějaký dnešní politik. Vzhledem k tomu, že bydlíme na samotě u lesa, prasata, mléko a brambory máme za hubičku, tak ani nemáme chuť měnit za něco jiného;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1142x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky