Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Milý pane Chudáčku. Toto koryto získáte pouze přes moji mrtvolu. Vzhledem k tomu, že já a Nela Palová jsme potomkyně Jiřího z Poděbrad, po nějakém levobočkovi, který se dá dohledat, nepřipustíme, aby na trůn usedl nějaký samozvanec. Nakonec i naše tělesné dispozice dokazují naše příbuzenství. Malé tlusté, rypák jako prasátko a na koně by nás museli zvedat kladkou. Když už trůn, tak na něm budu sedět já, nebo Nela. Já bych jistě neseděla, ale prebendami bych nepohrdla. Určitě bych si našla lepou dvojnici, ať se s tou lůzou popasuje. Já bych si zatím našla klidné místečko, rozlehlé natolik, aby odnikud nedoléhal zvuk. Pochopitelně vřeštění ptáků je tolerováno. A z mého chráněného sídla, bych jen vydávala příkazy, který lump má být vykoupán ve Vltavě a komu budou zabaveny všechny statky.

1 1
možnosti
Foto

:-):-):-)

Zřejmě jste nepochopila, že mi nejde o koryto, ale o službu vlasti.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím, máte můj hlas. Avšak jen s podmínkou, že své mudrce /ministry/, po každém kroku, jenž se ukáže jako nesmyslný, dáte na Staromáku do klády, případně při opakovaném nesmyslu je necháte zbičovat. A zavedení hladomoren....;-D

2 0
možnosti
Foto

:-)

Jsem si vědom, že tresty v případě pochybení budou nutné.

1 0
možnosti
LC

Po pravdě řečeno, Váš článek se mně moc líbil. Pokud hledáte čestné a pracovité spolupracovníky , jako např. vrchního komořího království, nebo vrchního výběrčího daní , tak jsem tou nejlepší personou pro takovýto úkol. Nedejbože , kdyby jste to chtěl svěřit takovému Kalouskovi , nebo Tlustému , nebo Bohouší Sobotkoví , no to by byl malér, ti by Vám království vytunelovali , to by jste měl nejděravější království v celé Evropě.Tak to teda ne , to já bych nikdy nepřípustil.[>-]EU[>-]!!!!

2 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, za pochvalu článku a nabídku služeb. Jste první a zatím jediný, kdo se nabídl. Peake ani Kalousek asi ještě můj článek nečetli. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1133x
Matematik, logik a informatik. Vystudoval na Matematicko-fyzikální fakultě Karlovy university v Praze (RNDr. a CSc.). Od roku 1977 žije v Nizozemsku. Zde pracoval ve výzkumu, jako docent informatiky na univerzitě a v softwarovém průmyslu.
Agnostik. Levicový liberál - liberál se sociálním cítěním v původním slova smyslu, tj. ne neomarxista, kam bohužel mnozí levicoví liberálové v posledních letech sklouzli.
Má rád hudbu, literaturu, filosofii, historii, vědu a sport. Mluví šesti jazyky a rád cestoval. Rád čte i píše.
Od listopadu 2012 starobní důchodce, který si - přiměřeně svému věku :-) - užívá života a dělá věci, na které dříve neměl dostatek času.
 



 

Pokud chcete vidět seznam rubrik a další informace, tak níže klikněte na "+ více".

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené články

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky