Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Fantazie? Realita?

Každý z nás má svou fantazii, své sny. Někdo své sny mění na plány a ty pak na realitu. Sny míváme všelijaké. Někdo touží po ohromném bohatství, někdo po celoživotní lásce, někdo po nezapomenutelném sexu ... . Sny mívají svou jasnou podobu nebo k nám přicházejí v podobě neurčité touhy. Často se míjejí s realitou. Utíkáme si do snění, když je nám těžko, když se chceme odpoutat od všedních starostí. Utíkáme si s vlastní fantazií k nevšedním zážitkům.  :-)

 

Postávám na zastávce naproti obchodu a čekám, kdy v něm zhasne světlo. Jsem jako vždy trochu nervózní z toho, jestli na poslední chvíli necouvne. Jestli strach nebo pokrytecká morálka nezvítězí nad touhou. Touhou překročit hranice, touhou dát tělu, co si žádá bez ohledu na konvence. Touhou prožít si naplno rozkoš chtíče, vypnout mozek a být jen vášnivým tělem. Touhou spojit svou fantazii a realitu. Nebyla by první, která couvne a nebyla by poslední, která neodolá. Hra s ohněm je tak vábivá. Můra, co se rozhodla shořet v žáru svíčky.

Začalo to celkem nevinně. Jakoby náhodné oslovení na chatu a plácání o ničem. A o sexu, snech, touhách, nesplnitelných očekáváních. O nepřekročitelných hranicích. O tom co máme v sobě, ale co se bojíme vyslovit, co se bojíme projevit. Společnost v nás zakořenila pokrytectví k sobě samým. Lásku a radost pro druhé jsme povýšili na sobectví a radost pro sebe. Zneuctěním přirozenosti jsme dosáhli toho, že máme z přirozenosti strach. Strach ale zbystřuje naší mysl. Jsme vnímavější a prožitek z překročení hranice spojený se strachem a hrůzou je mnohem, mnohem intenzívnější. Byla zvědavá. A tak jsem jí popsal jak byl strach pro mně nějakou dobu drogou. Neznámé láká. Až příliš. Neodolala a dlouho se nerozmýšlela. Sex s neznámým mužem se zavázanýma očima byl sice hrůzou při pomyšlení, co by se taky mohlo stát, ale natolik lákavý, že vyhrála volba "raději shořet v žáru svíčky" než si do konce života při nudném manželském sexu říkat "kdoví o co jsem se strachem připravila". Ostatně odměna za překonání strachu byla pro ni rovněž lákavá. Splnění jejího utajovaného erotického snu o sexu s více muži.
Pravidla byla nastavena. Ve chvíli kdy řekne "ano", nesmí couvnout. Dostala poštou pásku na oči a informaci, kdy přijdu. Zhasnutí v obchodu bude znamením, že je připravená na cokoliv a já mohu vejít. Ví o mně jen informace z chatu a to, že v uplynulém týdnu jsem byl jeden ze zákazníků. Už jen to přemýšlení nad každým zákazníkem, zda je to právě ON, komu se zcela oddá bylo pro ní vzrušující. Možná si to rozmyslí, zákazníci bývají všelijací … přitažliví i odpudiví. Nesmí sice couvnout, ale jediným trestem je skutečnost, že naše společné erotické fantazie na chatu skončí a že se jí nějaký čas bude honit hlavou „jaké by to bylo?“.

Světlo zhasíná a nikdo z obchodu nevychází. Jsem rozechvělý jako by to bylo poprvé. Vlastně je to vždycky poprvé. Nikdy to není stejné. Vcházím dovnitř. Má čekat vzadu ve skladu. Je tam slabý plamen svíčky. Stojí zády ke dveřím s páskou přes oči a rukama opřená o židli před sebou. Po zamknutí dveří se snažím nedělat žádný hluk, ale mé kroky musela slyšet. Svlékám si bundu, na zem dávám tašku, rozepínám pomalu zip a chvíli chrastím s věcmi v tašce. Je vidět, že se chvěje, ale zůstává v očekávání opřena o židli. Nebudu ji dál trápit a přistupuji k ní. Trhne sebou a zprudka vydechne, když se má ruka dotkne krku. Sjíždím dolů po zádech a přistupuji těsně k ní. Nos ponořím do jejích vlasů a políbím ji na ucho. Rukama ji obejmu a dlaněmi se sunu ze stehen přes boky k ňadrům. Cítím jak je rozechvělá. Přestala potlačovat svůj dech. Poddává se a tiskne se zády ke mně. Rozepínám knoflíky halenky a pak pomalu hladím bříšky prstů její holé tělo. Stisknu ji lehce bradavku mezi prsty a ona se na mně víc přitlačí svým zadkem. Její ruka mi jede po stehně nahoru a snaží se rozepnout poklopec. Ještě ale není čas na mně. Za statečnost si zaslouží odměnu. Sundávám jí halenku a pokrývám polibky její záda. Opřela se znovu o židli a vychutnává si to laskání. Sundávám její sukni a své rty přesouvám ke stehnům. Rukou ji pohladím přes kalhotky a ona instinktivně sevře stehna a podrží ji na svém rozkroku. Je nedočkavá. Pomalu ji tedy stahuji kalhotky a polibky pokrývám její krásné obliny. Otáčím si jí a přitlačím na židli. Opře se a já se skloním k jejím ňadrům. Pohrávám si s nimi jazykem a rukama hladím její boky. Je nádherné hrát si s jejím tělem a objevovat citlivá místa. Jsem už taky nedočkavý a klekám si mezi její roztažené nohy. Celá se zachvěje, když jí jazykem přejedu po tříslech. Vzrušení je pro ni příliš silné než aby dokázala své tělo zkrotit. Po chvíli si přitlačí mou hlavu k rozkroku a začne se třást a hlasitě vzdychat. Jsem potěšen, že odměna za statečnost byla tak bouřlivá. Je příjemné pak zlehka tu bouři špičkou jazyka uklidňovat.
Začal jsem ji zase hladit rukama a očima se těším z krásy jejího těla. Na svůj věk a počet dětí vypadá nádherně. Mé rty se zlehka dotknou těch jejích.
"Chtěla bych tě vidět" zašeptá.
Položím jí dlaň na oči přikryté páskou. "Až příště, tak zněla dohoda ... odejdu nepoznán."
"Mohu si tě alespoň prohlédnout rukama?"
"Tomu naše dohoda nebrání."
Její jemné prsty mi vjedou do vlasů. Vychutnávám si jen nádherný pocit z hlazení. Prozkoumává kousek po kousku, dává si načas a já nechávám jen na ní důkladnost prohlídky. Mé vzrušení po odeznění té bouře trochu ustoupilo, ale když začne rozepínat košili, mé mužství se opět hlásí k životu. Její dlaně krásně hřejou, když mi s nimi přejíždí přes ochlupenou hruď. Najednou levou rukou sjede dolů a přes kalhoty mi pevně stiskne již plně vztyčený penis.
"Asi se mu chce ven, nemyslíš?" zašeptá a skousne mi ušní lalůček.
"Nebo spíš dovnitř."
Obejmu ji, nadzvednu a odnáším k otomanu. Posadí se, přitáhne si mně k sobě a rozepíná poklopec. Její hra je dráždivá, ale ještě to nesmí skončit. Tenhle večer patří jí a tak ji zastavuji a skláním se k ní. Pochopí, že je na řadě zase ona a opře se dozadu a roztáhne nohy. Znovu si vychutnávám chuť jejího přirození a vnímám jak začíná její tělo pracovat. Dech je hlasitější a pohyby pánve věští další výboj. Podvlíkám ruce pod jejíma nohama a pevně ji obejmu, aby nemohla uniknout. Přisaji se k jejímu nynějšímu středobodu vesmíru. Její tělo se vzepne a tak stisknu ruce pevněji a pokračuji v dráždění. Začne se zmítat a snaží se tomu dráždění uniknout. Zvolním až když začne křičet, že už to dál nevydrží. Uklidňuji její tělo polibky. Sundávám si kalhoty a lehám si podél ní. Laskám jí dlaní.
"Bylo to k nevydržení, ale nádherné" zašeptá.
"Zasloužila sis to".
Rukou zajedu mezi její nohy a přimáčknu. Její ruka se sveze po mém stehně a zastaví se na vztyčeném penisu. "A co uděláme s ním?"
"O něčem bych věděl" kleknu si jí mezi nohy a zvedám je na ramena.
"Pojď, prosím, do mně".
"Jak si přejete, má paní" a prudce přirazím.
Opřu se o její nohy a pohybuji se v rychlejším a rychlejším tempu. Její dech se postupně mění v supění a hlasité sténání. Zarývá mi nehty do boků jakoby si mně chtěla přidržet abych neunikl. Váhou svého těla
jí nedávám moc prostoru k tomu cokoliv ovlivnit a tak může narůstající extázi zvládat jen dechem a křikem. Když dosáhne vrcholu prudce na ni narážím svou pánví a pronikám co nejhlouběji. Křičí jako smyslu zbavená a když ji uvolňuji ze sevření a odtahuji se, rychle si sedne a ústy dokončí, co jsem nemohl dokončit v ní.
Když křečovité stahy ustoupí, skloním se k ní a se slůvkem "Děkuji" jí vtisknu polibek na rty.
Jaká škoda, že nevidím její oči. Ale pravidla jsou pravidla.
"To já děkuji za nezapomenutelný zážitek."
"Rádo se stalo, zítra mně poznáš jako zákazníka."
"Budu se stydět, ale už teď se hrozně těším"

 

Než jsem odešel předal jsem jí obálku, se slovy, že ji smí otevřít a přečíst co je v ní, až budu pryč. Bylo v ní blahopřání k narozeninám od jejího manžela a od Společnosti pro nevšední zážitky.

 

Autor: Václav Chuchma | čtvrtek 12.12.2013 12:00 | karma článku: 11,27 | přečteno: 760x
  • Další články autora

Václav Chuchma

Hýbe vám žlučí, když čtete o více než jen dvou pohlavích nebo rodech? A proč vlastně?

Intergender, preferující mužský rod ... gender fluid, preferující mužský rod. Netuším, co to znamená, ale zkuste to někde o sobě napsat a sesype se na vás hromada odsuzujících komentářů.

16.8.2020 v 11:35 | Karma: 16,79 | Přečteno: 1293x | Diskuse| Společnost

Václav Chuchma

EET a paušální daň.

EET je na spadnutí a přijde mi, že Babiš začíná panikařit. Nejspíš mu dochází, jaký to bude průšvih a chce se z toho na poslední chvíli pokusit vyvléknout.

28.11.2016 v 21:19 | Karma: 32,44 | Přečteno: 1866x | Diskuse| Politika

Václav Chuchma

A tričko s logem Agrofertu by být mohlo? (povolební doplnění)

Ve volební místnosti v Brně se objevil člen volební komise v triku s rudou hvězdou, srpem a kladivem. Pod článkem, který o tom informoval se strhla diskuse, kterou jeden z diskutujících označil jako hon na čarodějnice.

8.10.2016 v 8:46 | Karma: 21,59 | Přečteno: 695x | Diskuse| Politika

Václav Chuchma

Koho budu volit a proč.

Často v poslední době čtu věty na téma "koho určitě nebudu volit" a "nemám koho volit". I já jsem nedávno někde napsal, že nemám koho volit do Senátu a tak volit nebudu.

7.10.2016 v 9:52 | Karma: 17,70 | Přečteno: 722x | Diskuse| Politika

Václav Chuchma

Udavači se už jistě těší na EET.

Jste podnikatel? Přijímáte platby v hotovosti? Dobře si rozmyslete než se s někým pohádáte. Mohlo by se vám to dost nepříjemně vymstít.

3.9.2016 v 15:23 | Karma: 38,14 | Přečteno: 2023x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 53
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Relativně svobodný člověk.