Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Zeman popřel invazi - což je logické, z invaze tisíců Ruských vojáků (Lysenko mluví o dvou tisících padlých Ruských vojácích) nebyli zajatci, kteří by jasně řekli jméno, hodnsot a jednotku....Invaze tedy není, neb i ten největší cvok asi chápe, že při nasazení ruských vojsk by zajatci byli. Kdo věří obrázkům USA nechť vzpomene na Irák, obrázky měli rovněž povedené...

Zemanův projev za situace, kdy je každému jasné, že EU hledá způsob jak sankce nevyhlásit spíš než vyhlásit, se nám bude ve vztazích s Ruskem hodit...jde o ekonomiku a těžce dobyté trhy - pragamticky vzato, sankce se zavádět nebudou, válka s Ruskem nebude, NATO nehodlá dělat nic a EU rovněž aa ono velké nic se skrývá za plamené projevy a rétorická cvičení - pokud se toho Zeman nezúčastnil a postaral se, aby jeho názor byl slyšet tak to UA pomžůe stejně jako kdyby dvě hodiny hřímal o Rusku ve stylu Camerona, ale našim firmám to pomůže

1 0
možnosti
AS

A44d16a51m 46S49t63a90v59a

6. 9. 2014 14:47

"....vehnal Československo do mrazivé náruče Sovětského ....": To je jeden z největších nesmyslů a podvodů na československý úkor, která New left šíří!!! Byl to jedině a jedině Hitler, který svým šílenstvím otevřel cestu SSSR do Evropy! A moc mu k tomu dopomohli i představitelé Anglie a Francie, o Maďarsku a přemoudrém Polsku raději nemluvě.... dobře,  ještě Itálie. Proti rozhodnutí Jaltské konference, nastolené již v Teheránu, nabylo obrany!!!! Seznamte se trochu s dějinnými akty!

2 1
možnosti
VC

To jsem ucinil prectenim knihy Tomana Broda Osudny omyl Edvarda Benese a Vy byste take mel. S uctou

0 0
možnosti
MJ

Zeman jasně řekl, že se jedná o ruskou agresi, ale né invazi. Že nikde nevidí invazní armádu, jen několik stovek ruských "dobrovolníků", kteří tam jsou nedobrovolně. Jde vidět, že jste si přečetl jen reakci švédského spratka, který se navážel do našeho presidenta, potažmo do nás.

5 0
možnosti
MS

Co na to slovník cizích slov:

Agrese          Význam: napadení, ozbrojený vpád   :-P

2 0
možnosti
Foto

A oč je lepší jednostranná závislost na jedné supervelmoci, která nás stojí 300 miliard ročně?

1 1
možnosti
JS

J13a43n 32S49e41m23i45k

6. 9. 2014 2:34

S tim Benesem jak prodal CSR komunistum by jsem byl opatrny. Bylo to vse o dost slozitejsi.

Diky Benesovi a jeho politice vuci SSSR se naopak mohla vratit exilova vlada domu, a fungovat jakaztakaz demokracie.

Srovnejte s dalsimi zememi stredovychodni evropy- tam si Stalin rovnou s osvobozenim dovezl i sve vlastni vlady.

CSR byk diky Benesovi jiny pripad, a moc bolsevici v CSR uchopili ciste VLASTNIMI silami za 3 roky.

Vse melo svuj kontext, ale nejaka Jalta s tim nemela nic spolecneho (tam se totiz oproti lidovemu presvedceni zadne rozdeleni evropy neresilo, resila se tam sprava porazenych zemi, predevsim Nemecka)

2 0
možnosti
Foto

Asi nevíte o Benešově tajné cestě za Stalinem. Proč ČNR odmítla pomoc Pattonovy armády (a tím má na svědomí dost životů), proč byl odmítnut Marshallův plán?

Doporučuji knihu: Toman Brod - Moskva objetí a pouto.

1 1
možnosti
JR

J91a63r74a 89R35a38n38k

5. 9. 2014 22:50

Wow, konecne nekdo s rozumnym nazorem....R^R^

6 2
možnosti
AS

A95d44a70m 87S73t18a96v98a

5. 9. 2014 22:41

"....vehnal Československo do mrazivé náruče ...": takový nesmysly vykládejte v tichu svým včeličkám. Ty vám na to nalítnou. Ale do mrazivé....vehnalo Československo jen a jen šílenství nacistického Německa!!!!

3 5
možnosti
AF

výborně napsáno, Karma R^

6 2
možnosti
MR

R^[>-] dobry postreh.  A cetl jste tu zpravu sestry padleho ceskeho vojaka na Ukrajine? Pry jeste jeden jejich pribuzny je take na Ukrajine, a poslali ho tam z Ruska kde zije. Zemanovi ale nestaci ani zpravy nasi rozvedky.

Vam karma.

6 2
možnosti
Foto

Povrchní a nevěrohodný článek. Delegace českých politiků se zachovala v NATO velmi vtipně, a dokázala se stát středem pozornosti. Díky Miloši Zemanovi se o nás mluví. Vazalské patolízalství pana Schwarzenberga je konečně vystřídáno poctivou švejkovinou. Já jsem spokojen R^

4 10
možnosti
Foto

O jednom opilci ze sousedství se u nás také dost mluví, ale že by si to nějak považoval ..... nevím, nevím.

6 4
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2558x
Autor je aktivním včelařem.