Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

20. 7. 2011 11:49
jenom bych dodal

Nejen ani ty reformy, ba dokonce ani zdanění hazardu. Poslední návrh který si sněmovna "odhlasovala" jen natolik zmateční, že až ho Senát s opravami vrátí zpátky, tak ho v tom lepším případě nechá koalice padnout pod stůl, v tom horším případě se hazard ještě rozšíří..

http://ekonomika.idnes.cz/loterijni-zakon-ma-chyby-poslanci-omylem-zrusili-regulaci-hazardu-1d5-/ekonomika.aspx?c=A110713_201155_ekonomika_abr

0 0
možnosti
AA

Saša

20. 7. 2011 10:53
DPH je daň z dětí.

DPH je trest rodinám za to, že mají děti.

0 0
možnosti
G

Gašpo

20. 7. 2011 10:31
Výborne napísané

pod toto sa možem podpísať.

Korupcia má v skutočnosti ďaleko vyšší dopad než sa priznáva, pretože má sekundárne následky. S každou predraženou zakázkou sa takmer vždy vezú aj nevýhodné zmluvy, ktoré umožňujú následné niekoľkoročné dojenie štátnej kasy.

Lenže toto je oblasť, ktorú politik nemože vyriešiť, pretože by bol proti vlastnej existencii. Financovanie politických strán stojí na sponzoroch. Pokiaľ sponzor príde o možnosť podojenia štátnej kasy, stáva sa pre neho sponzoring nezaujímavý. Netýka sa to len vládnych strán, korupcia, podnikateľská mafia a klientelizmus funguje hlavne v regiónoch. Kmotri si defakto kupujú strany ( je im jedno akú ) a to vedie k tomu, že v pude sebezáchovy sa vytvárajú všemožne farebné koalície, len aby zabezpečili príjem peňazí do straníckej kasy.

Dostali sme sa do situácie, kedy už ide len o záujmy oligarchie. Daňový poplatník to financuje a pretože to nemože utiahnuť, má na krku ešte zadĺženie, ktoré ho dusí viac a viac..

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

20. 7. 2011 10:52
Re: Výborne napísané

Díky moc. Pěkný den. V. Ch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2558x
Autor je aktivním včelařem.