Seminář MIO - setkání podnikatelů a budoucích milionářů

Tak jsem Tam byl a byl jsem tam rád. Prý mi tam vymyli mozek. A je to vážné, vůbec mi to nevadí. Na svou obranu říkám, jsem při vědomí a uvědomuji si čím jsem prošel a rád bych, aby mi TO zůstalo na věky.

Dnes je deštivo a ponuro. Jak v duši tak venku. Naštěstí jsem byl v Brně na setkání s lidmi, kteří chtějí ve svém životě něco dokázat. Ve dvou dnech jsme se dozvěděli, co potřebujeme k tomu aby se tak i stalo. Moc toho není. Stačí www stránka a kvalitní obsah, no a hlavně my. Já, ten jiný já. Nový. Ne ten líný a bojácný, co neumí pro sebe něco udělat. Ten, který umí najít tisíce výmluv proč něco udělat nejde, proč něco fungovat nebude. Takových nás tam ale bylo. Škoda mluvit, recitovat a zpívat. Přesto se ve mě něco zlomilo. Slyšel jsem to křupnutí. Něco v duši.

Kamarád, který mě teď večer poslouchal stroze řekl: „vymyli ti mozek, blbečku..." ale to mě nevadí. Pokud mi někde někdo vymyje mozek a já se budu cítit jako znovuzrozený, tak ať mi ho vymývají každý den a pořádně. 

Vždyť kolikrát za den potřebujeme pohladit, polaskat, nebo jen pochválit...? No nejméně tisíckrát. A kolikrát se nám toho dostane? - Ale prý jsou i vyjimky. Tak jim nebudu závidět a budu jim to přát.

Když se tisíc lidí rozchází a má v očích slzy... tak je sakra něco v úplném pořádku a ne naopak. Kéž byste i Vy mohli zakusit  tolik nesobeckého porozumění, tolik citu a přátelství. Toto šíří novodobí mladí podnikatelé, milionáři. Rád se budu s vymytým mozkem učit nově vnímat celou ekonomickou sféru a moc rád budu na svůj život pohlížet jinak. S citem a ohledem.

To jim Síla a čest a Čest a síla (vlastně i nám).

 

 

 

Autor: Pavel Černý | pondělí 13.5.2013 0:21 | karma článku: 7,48 | přečteno: 484x
  • Další články autora

Pavel Černý

Z deníku "milionáře"

22.7.2013 v 12:33 | Karma: 6,52

Pavel Černý

tHe tHajemství

20.6.2013 v 13:50 | Karma: 7,52

Pavel Černý

Pravdy a lži minulosti

6.5.2013 v 1:11 | Karma: 8,21

Pavel Černý

Všej nej sám sobě

22.4.2013 v 15:03 | Karma: 5,82