Vláda v tajnosti schválila veřejnou zakázku na integraci imigrantů

Minulý týden schválila česká vláda veřejnou zakázku, která nás bude stát 520 milionů korun. Tyto peníze mají jít na integraci 6000 imigrantů.

Pan premiér Sobotka, pan ministr Babiš a další ministři české vlády nám přitom opakovaně tvrdili a stále tvrdí, že odmítají kvóty a naše země nebude přijímat žádné imigranty.

Jak je tedy možné, že česká vláda v naprosté tichosti odsouhlasí veřejnou zakázku na přijímání 6000 imigrantů?

V celé Evropě sílí radikální islamismus a počet teroristických útoků neustále narůstá. Dnes se už neptáme, co kdyby se nějaký útok stal, ale ptáme se, kdy a kde se stane! Takový krok je tedy přímé ohrožení bezpečnosti občanů našeho státu. Nedokážu si představit, jaká vláda na světě by takto nezodpovědně ohrozila vlastní občany.

Oficiální stanovisko české vlády zní, že vláda nedopustí přijímání imigrantů. Zadání veřejné zakázky na jejich budoucí integrování, je jasně nehospodárné plýtvání penězi našich občanů. Má se za ní realizovat něco, co podle slov vládních představitelů nikdy nenastane. Vyhazujete tedy peníze oknem.

Vládní krok jasně splňuje znaky trestného činu porušení povinností při správě cizího majetku a náleží k němu příslušná trestní sazba.
Není možné, aby vláda jen tak beztrestně vyhazovala peníze oknem za to, co tu podle ní nikdy nemá být.

Autor: Marek Černoch | úterý 6.9.2016 19:25 | karma článku: 40,59 | přečteno: 1783x