Pár vět k Růžičkovo-youtubové aférce

Tipuji, jak to probíhalo. "Růžo, udělej to a to, nebo tohle video vypustím těsně přes MS. Tik, ťak, tik, ťak." Růža se vydírat nenechal a tak nějaký šupák vypustil video, které má jeho i Růžičku usvědčit z korupce.

Jenomže tohle video nijak usvědčující není a pokud nenajdou nic jiného, tak Růžička nějaký bolestivější trest nedostane. To je jedna stránka věci.
Jenomže tahle kauza už teď poškodila Růžičkovu pověst, poškodila Český hokej, České MS - a to vše byl záměr jednoho zbytečného idiota, který žije v domnění, že VŠE se dá koupit. Za to by zasloužil aby mu někdo ufiknul prsteníček na levé noze, narval mu jej do prdele a celé to zveřejnil na youtube.
A teď je tady třetí stránka - náš hokej by mohl být daleko lepší, kdyby místo deště padaly pětiseteurovky, ale bohužel padá jenom voda, kterou by mnozí za prachy bez váhání vyměnili a užili si skvělý den, než by sebou dehydratovaní jebli o zem. 
Prostě nejsou peníze a tak lovíme, kde se dá. A pokud je 500 litrů dost na to aby porušil zákon i Růžička, co za sebou má úspěšnou hokejovou kariéru, pak jsme na tom bídněji, než jsem myslel.
Pak se děje, co se děje a kluci z dědiny bez tisícovky v kapse mají pramalou šanci na objevení svého hokejového talentu. Takto to prostě chodí všude, rozhodně ne jen ve Slávii.  

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Čerňanský | úterý 21.4.2015 12:00 | karma článku: 11,80 | přečteno: 645x