Všichni zastánci pokojných muslimských migrantů by měli shlédnout rozhovor s Alrawim.

Hassan Alrawi, předák českých muslimů se v rozhovoru s redaktorem DV TV Veselovským nevědomky svlékl donaha. Něco tak úděsného, odporného, lživého a kluzkého jsem v životě neviděl. 

Pokud si někdo dělá iluze o tom, že muslimové se časem integrují, může se na vlastní oči přesvědčit, jací skutečně jsou a jaké jsou jejich skutečné myšlenky a tužby. Podotýkám, že tento nejvyšší muslimský šéf žije v Čechách přes třicet let, ale na jeho myšlení to nezanechalo žádné stopy. Snad jen v podobě šviháckého oblečení.

Pominu-li trapné, pro jeho ovečky snad vtipné pojmenování našeho presidenta Boko Zemanem, i to že o něm familiérně mluvil jako o nějakém Zemanovi z Horní Dolní, to hlavní teprve mělo přijít.

Celá podstata muslimské falše vyšla najevo, když mu moderátor Veselovský položil jednoduchou otázku: Jak může tvrdit, že se plně integroval do naší společnosti a ctí naše zvyklosti a zákony, když ve svém kázání v brněnské mešitě káže, že čeští muslimové musí vychovávat své děti v nenávisti k lidem neuznávajících Alláha a jeho jedinečnost.

Ano čtete dobře, k nenávisti k nevěřícím, tak ostatně praví Korán. Nic víc, nic míň.

Dvacet minut se poté tento mírumilovný muslim kroutil, lhal a vykrucoval. Ta slizkost a faleš se ani nedá popsat. Nejlepší je, pustit si to, a na vlastní oči a uši zažít. Snad to otevře oči i našim lovičům muslimů na březích řeckých ostrovů.

Pokud je toto umírněný muslim, jací jsou pak ti neumírnění? Umírněný muslim je protimluv. Doufám jen, že naše bdělá prokuratura bude stíhat stejně i tento projev muslimské nenávisti, nejen výroky pana Konvičky.

Škoda jen, že podobný rozhovor neuvede naše televize, kterou si, ač neradi musíme platit. Děkuji panu Veselovskému.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Cerman | pátek 27.11.2015 18:40 | karma článku: 43,38 | přečteno: 3394x