Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Onen pořad jsem viděl a naopak považuji Váš blog za tendenční. 

Pan Alrawi opakovaně odsoudil pařížské vraždy, odsoudil islámský stát. Jako muslim může asi dost těžko popřít korán, na němž je založena jeho víra. Neznám muslimskou komunitu /myslím, že jste na tom stejně/ a nevím, za kolik muslimů pan Alrawi mluví. 

Mě zajímá, že jako předseda nějaké organizace muslimů v ČR, se vyjádřil k současnému stavu poměrně jasně.

1 2
možnosti
EP

Odsoudil navenek vraždy a přitom pořád dokola káže nenávist k bezvěrcům. A když nemůže popřít korán, tak holt souhlasí s jeho veškerými zvěrstvy, jeho problém.

7 0
možnosti
Foto

Přehrál jsem si to, a že bych byl nějak zděšen, to říci nemohu. Nelze z toho rozhovoru ani rozhodnout, zdali ty kontroverzní pasáže jsou vytrženy z kontextu simultánního překladu nebo  nebo jestli má vskutku radikální názory. To bych na jeho "kázání" musel pravidelně chodit. Zcela pocitově na mě působí jako "nesocializovaný flanďák" srovnatelný s jedním katolickým knězem, kterého jsem kdysi náhodně vyslechl, a kterého pak diecese někam "uklidila". Na druhou stranu , kdyby to, co bylo uvedeno, mělo být trestné, bylo by už v lochu několik desítek zdejších blogerů. Na každý pád je namístě, aby činnost takových lidí BIS monitorovala, což se myslím děje.

1 0
možnosti
JR

J74a34r44a 75R71a91n69k

27. 11. 2015 23:43

Tak ho nahlaste!

Znam muslimy neverici a mesto Calagary ma jiz delsi dobu starostu muslima, nikdo se nebouri, Kanada ma asi 1.6 milionu muslimu, na vychodni strane se snazi zakazat burku, tak uvidime, treba ty zenske prijdou k rozumu, kdyz vodi deti do skly a deti se docela stydi.....

0 7
možnosti
SS

Nensiho bych radej nevytahoval .... On je totiz muslim, homosexual a levicak .. Osobne mi na nem nejvic vadi to jeho levicactvi ...

1 0
možnosti
MS

Lukáš Lhoťan naopak říká, že Alrawi má sklon k radikálnímu islamismu a extrémismu. Za opravdu umírněného muslima lze označit místního blogera H. Berrezougu, který je k Alrawimu také dost kritický. Je ovšem otázka, kolik procent muslimů je jako H. Berrezouga.

Podobným způsobem jako Alrawiho si M. Veselovský před časem "vychutnal" i M. Konvičku.

6 0
možnosti
ZH

Kdysi jsem Lhoťanův blog četl. Když jsem se ale začal ve tmě  bát a ráno měl mokré pyžamo, tak jsem přestal.:-)

0 0
možnosti
ZH

Neviděl jsem to, ale budu Vám věřit. Pokuď se situace odehrála jak říkate, tak měl te klouček jít hned druhý den do basy a po odpikání si 20 let žaláře ho měli vykopnout do země odkuď přišel, bez ohledu na to, jestli mu tam hned na letištišti uříznou hlavu. Všimněte si, že téměř všichni teroristi v EU mají záznam u tajné služby. Některé léta pozorují a pak jsou najednou překvapený, že chtějí páchat teror, nebo ho dokonce opravdu spáchají. Pro Německo se totéž vztahuje na NPD a neonácky úplně stejně. Špatné zákony, mizerné tajné služby a odskákají to pak nevinní.:-/

6 0
možnosti
JR

J79a29r48a 59R60a52n45k

27. 11. 2015 23:46

Staci 5 let! V Kanade by doistal pokud mate pravdu 5 let Alrawi i Konvicka, sireni nasili (zadne nadsazky neexistuji), propaganda a rekrutovani, je zde zlocin a tresta se 5 lety vezeni, vyhostenim/deportaci a v nekterych pripadech i ztrata obcanstvi.

1 5
možnosti
JS

J84i51ř83í 98S51o59c74h36o92r

27. 11. 2015 19:49

Jestli jen trochu sledujete dění kolem muslimů v Česku, tak by vám nemělo uniknout, že samozvaný představitel Alrawi je demagog a české muslimy nereprezentuje.

4 1
možnosti
LS

Strašně zbožňuji, když je někdo schopen označit všechny příslušníky jednoho národa/etnika/vyznání podle nějakého atributu, který mají spolu společný, vlastností, která s tímto atributem vůbec nesouvisí. 

Představte si, jak by to asi vypadalo, když by nás číňani brali jako středoevropany jako ty Hitlery, co staví koncentráky a vraždí vlastní lidi. Nebo jak by nás za oceánem brali jako Staliny, konec konců 40 let tu komunisti vládli ... a tak bychom museli být stejní jako Stalin, který zavíral vlastní lidi do gulaků, zlikvidoval celou střední třídu, vyhladověl celé své vlastní národy atd.

6 28
možnosti
LS

L70i97b17o98r 74S47y36n17e63k

27. 11. 2015 19:04

Co tady oponujete? Alrawi je umírněný muslim, proboha co potom čekáte od těch radikálních? Jste vůbec normální srovnávat nesrovnatelné?

11 4
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Jsem nekonformní člověk, věřím v Boha, nevěřím Bibli, věřím evoluci, nevěřím Darwinovi, věřím přírodě, ale nevěřím v globální oteplování.