Paroubek na předsedu Českomoravského fotbalového svazu!

Konečně jsem na to přišel. Jiří Paroubek se letos bezpodmínečně musí stát předsedou Českomoravského fotbalového svazu a v českém fotbale nastane pohoda, klid a mír. Předseda ČSSD totiž v pondělí znovu ukázal, že rozumí všemu. Přes noc se z něho stal odborník na fotbal a ve výčtu toho, k čemu se ještě zapomněl vyjádřit, již zbývá jen biochemie a otázky podmořského výzkumu. Ale i to jistě brzy napraví…Jeho erudice v otázce fotbalu je nezpochybnitelná a v České republice jistě není nikdo, kdo by ji chtěl ironizovat…Potlačení násilí na stadionech bude pro Jiřího P. hračkou.

Jak je známo, letos dojde k volbě nového předsedy Českomoravského fotbalového svazu a jeho současný „neviditelný“ předseda Pavel Mokrý se rozhodl, že již nebude znovu kandidovat. Což je pro český fotbal mj. jen dobře…Kdo by ho mohl nahradit?

Žádní Ivanové Haškové a jim podobní. Z mého pohledu se stává jasným favoritem na tuto funkci současný předseda ČSSD Jiří Paroubek!

Proč by se Jiří Paroubek měl stát předsedou ČMFS?

1. Zkratky ČSSD a ČMFS jsou si dost podobné.

2. Poměry v českém fotbale a v ČSSD jsou si také dost podobné.

3. Jiří Paroubek je známý fotbalový fanda. Nikdy nezapomenu na to, jak mu fanoušci mé oblíbené Slavie Praha provolávali slávu slovy „PA-ROU-BKU, TY-JSI-HO-..-.O".

4. Jiří Paroubek má/měl ve fotbale jistě dost známých z normalizačního polosvěta osmdesátých let. Příklady budiž pánové Starka, či Horník. Nejsem odborník na zákulisí českého fotbalu, ale předpokládám, že i po „odchodu“ legendárního Ivánka, tam podobných kádrů ještě zůstalo více než dost.

5. Jiří Paroubek bude zdatným následovníkem pánů Mokrého a Chvalovského.

6. Pobočníkem Jiřího Paroubka v ČMFS se mu může stát jeho bývalý tajemník Doležel, který stejně jako Ivan Horník skvěle ovládá hru „pět na stole v českých“.

7. Jiří Paroubek bude umět zatočit s fotbalovými rowdies. Svou erudici v oboru mlácení lidí již skvěle prokázal při Czechtekku 2005.

8. Jiří Paroubek jako fanda Slavie Praha bude ve funkci předsedy ČMFS jistě nadržovat mému oblíbenému klubu.

9. Jiří Paroubek bude skvělým vládcem českého fotbalu, protože jeho výsledky v čele vlády byly excelentní. Vzhledem k jeho „umění dělat dluhy“, není vyloučeno, že český fotbal přivede brzy „na buben“ a fotbal bude muset začít znovu na zelené louce, bez Starků a jim podobným.

10. Tím, že Jiří Paroubek odejde z funkce předsedy ČSSD, uvolní místo dalšímu skvělému mozku a nezlomnému charakteru české politiky Davidu Rathovi. Cestě Davida Ratha k premiérské funkci tak již nebude nic překážet.

Proto neváhejme a lobbujme za to, aby se Jiří Paroubek stal šéfem našeho fotbalu.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: František Cerha | středa 25.2.2009 12:32 | karma článku: 47,11 | přečteno: 12431x