Bude Robin Böhnisch dalším přeběhlíkem z řad ČSSD?

Při surfování po stránkách poslanců ČSSD jsem narazil na stránku poslance za Královehradecký kraj pana Robina Böhnische. Při prvním pohledu na jeho stránky jsem nevěděl, zda sním, či bdím. Po promnutí očí jsem se ujistil, že nesním, ani nebdím. Pan poslanec totiž v prezidentských volbách v USA nepodporuje po vzoru jiných představitelů  ČSSD, ani jednoho z dua demokratických kandidátů na prezidenta Obama, Clintonová, ale republikána Johna McCaina.

Robin Böhnisch ho dokonce podporuje s takovou vervou, že hned na  úvodní stránce svého webu umístil McCainův banner (www.bohnisch.cz ), který odkazuje na jeho volební stránky.

V době, kdy se v ČSSD trestá každý malý odklon od oficiální linie stanovené triumvirátem Paroubek, Hašek, Rath, skoro trestem smrti, je to počin zasluhující pochvalu a pan poslanec musel nejspíš k tomuto kroku projevit velkou dávku osobní odvahy. A to především poté, co podporu stejnému kandidátovi vyjádřil při své cestě po USA i premiér Topolánek, předseda nenáviděné ODS( http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=522767 ). 

Snad bude Robin Böhnisch mít dostatek odvahy i v době, kdy se v Poslanecké sněmovně bude projednávat umístění americké radarové základny v České republice a zvedne pro její umístění svou ruku. 

PS.: Poslanec Böhnisch je členem stejné regionální organizace jako Evžen Snítilý, zůstává tedy otázkou, zda nebude dalším možným přeběhlíkem z řad ČSSD:-).

PS č.2: Koukám, že podpora Johna MaCaina z řad představitelů ČSSD řádí jak infekce - podporuje ho i sociálnědemokratický kandidát ČSSD do Senátu Pavel Trpák http://www.trpak.cz/default.php?id=7&ai=7&lang=cz.

Nezbývá než zvolat Bravo!!! 

Autor: František Cerha | pondělí 3.3.2008 12:02 | karma článku: 19,06 | přečteno: 1435x