Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal

8. 3. 2008 10:04
nehledejte v tom nic vic

Srovnávat otázku radaru a sympatií k nějakému kandidátovi na post prezidenta USA je stejné jako srovnávat bílou a černou. Uvnitř ČSSD jsou sympatizanti obou táborů, proto strana neřeší kdo koho podporuje. Jsem přesvědčen, že poslanec Böhnisch bude hlasovat proti radaru, jelikož zde narozdíl od prezidentských voleb jisté doporučení ČSSD je. Böhnisch je z mého kraje a je to jediný slušný poslanec za ČSSD u nás. Proto nechť má svůj názor na prezidentské volby, ale přeběhlíkem určitě není a nebude.

0 0
možnosti

Karel

3. 3. 2008 18:54
Že Vám nevadí, jak totalitně hlasovala ODS?

Že se báli p. Švejanrovi na setkání podát jednu jedinou otázku?

Co je to za zdravě demokratickou stranu, která není schopna diskuze?

0 0
možnosti

Glock

3. 3. 2008 13:24
Blbost

Pane autore, nesouhlasím. ČSSD nemá (pokud je mi známo) nějakou stranickou antipatii k osobě J. McCaina (případně Republikánské straně v USA), tak nechápu, proč by měl být pan poslanec za toto pronásledován. Celé je to čistě Vaše spekulace, dost VELKÁ spekulace.

0 0
možnosti

martin

3. 3. 2008 12:32
úsměvné

Nedomnívám se, že by se osobní sympatie poslanců ČSSD k jednotlivým prezidentským kandidátům v USA musely řídit nějakým stranickým usnesením (které samozřejmě neexistuje), že by byly závazně nařízené shora a odhlasované vrcholnými stranickými orgány. Vy ano? A radar do toho nepleťte, proti jeho vybudování nejsou ani američtí demokraté - a pokud by se naši socialisté přičinili o to, že tady radar nebude, měli by pravděpodobně (po případném převzetí moci po příštích volbách) vážně narušené vztahy s jakýmkoliv prezidentem USA, Obamu nevyjímaje.

0 0
možnosti
DF

davidsson

3. 3. 2008 12:46
Re: úsměvné

To já se domnívám, že až si toho soudruzi Paroubek či Rath všimnou, bude jim pěnit u úst.

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3031x
Angažovaný pozorovatel společenského dění.Více na www.kampanzive.cz a www.pioneers.cz