Proč nám média servírují tak nechutné zprávy…

Jak dopadne dnešní hlasování slovenského parlamentu o odvolaní premiérky SR a Grigorij Mesežnikov.

to je hezké a ne vaše...

Mrzí mně že se opět pouštím do politikaření ale myslím si že je neustále potřebné upozorňovat na věci které nás rozčilují a pobuřují. Sledoval jsem veřejnoprávní televizí ČT 24 a tam vyjádření politologa Grigora Mesežnikova k dnešnímu odvolávání premiérky SR v parlamentě.

To by stačilo zeptat se třeba i mně a řekl bych vám to jisté co pán Mesežnikov.

Přece všichni také vidíme i u nás, jak chutnají korýtka a jak se jich každý drží.Samozřejmé ji vládnoucí garnitura podrží.Myslím si že toho samá moc nezmůže i když možná by chtěla.Rozhodují jiní a ona je také rada na vysluní.Kauzy, ne kauzy pokud chce byt premiérkou musí změnit svůj náhled, jinak bude zle vzkazuje pán Mikloš. A proč jsem se rozčilil na politologa?

Při sledování TA3 jsem poslouchal vyjádření prezidenta Slovenské republiky.Vyjádření pana prezidenta o jmenovaném politologovi nebyli vůbec lichotivé.Dokonce řekl že jeho vyjádřeni o dění v SR považuje za velice nevěrohodné nakolik jako úspěšný absolvent VUML má přece jenom jiný náhled než pan prezident.

To bohužel nevědí naší šéfredaktory když nechávají k této témě se vyjadřovat takovému politologovi.A pokud VUML přece jenom nepřekáží vám,tak já bych si přál někoho důvěryhodnějšího!

Hodně mně ještě rozčiluje když se mně nabízejí komentáře redaktoru jak ta či ona osoba trocha veřejně známa se trocha nalíčí ,trocha ukáže své nohy a hned se píše jako o zázraku,že omladla dokonce o 20 let a podobné nesmysly. Prosím Vás již jsem to zdůrazňoval co se týče žen a piva to nechte posoudit nám a nenabízejte nám té nesmysly.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Emil Čeremeta | úterý 13.9.2011 13:48 | karma článku: 11,23 | přečteno: 1530x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69