Nepřízpůsobiví versus poslanci.

Dnes jsem se vracel z nákupu a  slovně mně napadla rodinná sociálně potřebných, že jsem nadával paní této rodiny. Přemýšlíte a zjišťujete , že musíte byť zticha, táto skupina lidí si vlastně může dělat co chce a přitom všude slyšíte jak jsou diskriminovaní a to hlavně z Bruselu. 

Nejvyšší soud rozhodl  ještě o jedné skupině lidí, která si může dělat co chce a rovněž za peníze poplatníků a to jsou poslanci. Jedni jsou označovaní jako nepřizpůsobiví druzí si přidali imunitu a tak se stáli imunní. 

Kteří jsou vlastně nebezpečnější? Samozřejmé ti první , s nimi přicházíme do styku denně, znepříjemňují nám život každodenně  a hlavně večer,  svým hlukem a ničením věci. Když jim něco řeknete tak to máte hned na stole, jako já. A co ti nahoře? Tvoří zákony jenom pro své mecenáše. Kradou, lžou a nestydí se prostě ničeho. Napadá mně příklad bývalého premiéra, alias čistý, jak obhajoval odměny pro svojí milenku. A jak se napařoval , že někdo jsi dovolil to vůbec zveřejnit. Dokonce to pohnali před soud.  Prostě jasný příklad boje s korupci.

Na druhé straně zmiňovaná rodinná sociálně potřebných, tři děti on a ona se rozhodli před časem, že vstoupí do stavu manželského.  

To byla paráda, svatba jako kdyby se brali milionáři. Objednána restaurace pro 70 hostí. Dopřejme jim, řeklo by se. Nevzpomněl by jsem to kdyby nebyli sociálně potřební. Nikdo nepracuje, dostávají příspěvky na vše. Jak by to bylo jednoduché, dostáváte příspěvky tak se máte slušně chovat. To zřejmé by jsem chtěl moc od těch druhých, kterým by to nic nepřineslo. Může byt dobře v této zemi při takovém stavu.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Emil Čeremeta | sobota 20.7.2013 12:10 | karma článku: 34,39 | přečteno: 1922x