Kalousek-ikona anebo případ pro psychiatra.

Europoslanci Strejček a Fajmon jsou opravdu zlobou nadaní idioti, kteří o tom nic nevědí...takové a podobné citaty jako,,Byl bych docela rád, kdybyste si vytáhla moji účast na zasedáních ministrů financí a vzkázala těm europoslancům, jejich jména si nepamatuji, protože jsou příliš bezvýznamní idioti, že jezdím na všechna důležitá zasedání, pokud náhodou není něco důležitějšího...řečeno klasikem hned poznávate inteligenta,člověka kterému to myslí no prostě ministra s velkým ,,M"

jsem prostě...

Nechápu co je to za člověka!...před pár dněmi se ironistický svěřoval médiím jakou výchovní lekcí uštědřil jednomu nevychovanému spratkovi který mu sprostě nadával...nedá mně nevspomenout jedno staré přísloví..
Pokud chceš poznat charakter člověka nabídni mu alkohol anebo funkcí....pak to uvidíš...
Před odletem do Ameriky  fackoval....počas pobytu v Americe častuje dokonce i europoslance idiotmi...a co bude dělat až se vráti opět domu?
Mně připáda s jeho vyjádření že on má pocit jako že  je na pořád....všichni jsme bezvíznámní a on je věčný....
Proč máme takové vulgarizmy číst ...málo  jich posloucháme na ulicích...tam si řeknete no jo, nevzdělanci anebo nepříspůsobivý....ale doopravdy co si máme myslet o  člověku kterého shoda náhod dovedla až ke křeslu ministra.
Ober idiot!!!!
Proto doporučují ihned po navratu vyšetření u psychiatra a objednat hodiny slušného správaní .. a možno i protialkoholní vyšetření...

Tak asi v 17,10 hod se omluvil poslancům ODS.....ale kdy se omluví nám......!!!!!!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Emil Čeremeta | pondělí 26.9.2011 15:01 | karma článku: 18,68 | přečteno: 1080x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69