Co mně děsí na vládě rozpočtové odpovědnosti.

Většina z nás si váži lidí kteří jsou hospodární a nežijí ze dne na den. Jak je tedy možné že to co dělá současná vláda budí takový odpor lidí a musím podotknout že i můj.

výcvik sebaobrany

Proč, pokusím si na to odpovědět sám.

Mám věřit ODS a hlásit se k pravičákům? Komu z této strany je možné alespoň trochu věřit. Něco pozitivního bylo vidět jenom od paní Němcové která odstoupila z kandidátky prezidenta.Vondra, no věřte mu něco…všichni jsou moc čestní a poctiví co s ním spolupracovali na Promopru…možno věří že bude očištěn ale miliony jsou pryč .

Když se ještě dozvídáte že ministr spravedlnosti pověřil svého náměstka v rámci úsporných opatření snížit počty vězňů, tak vám běhá mráz po zadech. Ministerstvo splní úkol daný vládou rozpočtové odpovědnosti ale lidí se budou bát vyjít na ulicí kde, druhý ministr šetří na policii.

A ten až hysterický strach z pana Bártu! Musel jím pořádně šlápnout na kuří oka že z něho mají takový strach.Víte, že já z něho strach nemám!

Když slyšíte od Kalouse že potřebuje důkaz od policie aby mohl požádat o miliardy které se nacházejí ve Švýcarsku tak se můžete jenom přidat k te většině nespokojených . Někteří z nich zítra budou na Václaváku.

Oni vám neustale omílají že jsou odpovědní a nechtějí jít řeckou cestou ale my jíž dost dobře vidíme že oni nás na tu cestu dovedli a teď jenom křičí chyťte zloděje.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Emil Čeremeta | pátek 20.4.2012 17:31 | karma článku: 30,21 | přečteno: 1515x
  • Další články autora

Emil Čeremeta

To se slíbuje...co!

11.9.2013 v 19:16 | Karma: 21,15

Emil Čeremeta

Nepřízpůsobiví versus poslanci.

20.7.2013 v 12:10 | Karma: 34,39

Emil Čeremeta

Proboha proč neodejdete!!!!!!!!!!

17.7.2013 v 15:38 | Karma: 30,69