02 Zpráva druhá z lázeňského pobytu v Mariánských lázních

Zdravím všechny duše spřízněné a zasílám druhou zprávu o pobytu, je sice půl sedmé, ale jak je uvedeno v předmětu zprávy - došlo již i na píchání - zajisté Vás bude zajímat kde, cca 4-5 km nad Lesním pramenem - ale po pořadě.

Zámek Lázně KynžvartJiří Čenovský

Po ránu jsem měl sezení s panem primářem, který mi předepsal procedury, posléze mi je sestřička naplánovala a pak jsem měl do doby první procedury - volno, které jsem využil k návštěvě Zpívající fontány - hraje od 7 do 21 hodin každou lichou hodinu a na závěr ještě v 22, poslední produkce jsou s nasvětlením - první procedura byla v 10.45 plynové injekce - 4x do zad a po jedné do každého kolene - druhou proceduru jsem měl naplánovánu na 12.45 a poslední na 13.00 - takže po ZF jsem se připojil na internet, dal si oběd - podává se od 11.30 do 14.00 a už tady byl ultrazvuk následovaný suchou plynovou lázní. Pak jsem se ustrojil do cyklo a začal plnit mariánsko-lázeňské cyklokilometry. Přípravu prvního výletu jsem provedl s využitím mapy a internetu a moje cesta směrovala do Lázní Kyžvart a zpět na ML - celkem to bylo 25 km, ale i stoupání tam bylo, dokonce v LK byl kopec dost prudký, že i na tlačení došlo, z LK do ML je pěkná traverzová cesta, bohužel s dosti rozbitým povrchem, takže tam někde došlo k tomu píchání, jednout jsem to před sjezdem do ML dohustil,ale pak přes kolonádu se stejně nesmí jezdit, tam jsem tlačil - stačil jsem ještě vyposlechnout závěr promenádního koncertu, další seanci ZF a po hygienické zušlechtění jsem zdravotně povečeřel - vařená zeleninka, kousek kapra, kousek kuřete, vepře i hovězího a trochu zel. salátu - zelný, ředkvičkový a pórkový a jako dezert dva plátky hermelínu. a nyní tedy sedím v lobby baru na netu a až to dopíši přemístím se do Spa-Hotelu Centrální lázně do lobby baru na večer staropražských písniček.
Jak vidíte - vedu skutečně život lázeňského šviháka - přeji Vám všem pěknou teplou noc - pohodu a klídek a zítra pěkně pracujte
čenda - děda - jirka - jak si přejete

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čenovský | pondělí 29.8.2011 7:30 | karma článku: 8,28 | přečteno: 1061x
  • Další články autora

Jiří Čenovský

Výlet za kouzelným kvítek

24.3.2016 v 10:00 | Karma: 10,44

Jiří Čenovský

Podzim vyhání vodáky z řeky

19.10.2013 v 19:06 | Karma: 10,08

Jiří Čenovský

O důležitosti komunikace

24.5.2013 v 14:27 | Karma: 7,90