Incestní privatizace, aneb co bylo ukradeno musí býti vráceno

Švýcaři prý u Mostecké uhelné objevili to, co v Čechách ví i to nejmenší dítě, že mnoho privatizačních projektů bylo splaceno z výtěžků privatizovaného objektu, jak taky jinak?

Jen mne nepatrně zaráží několik drobností. Dovolovaly to tehdejší zákony, anebo ne. Byly již zrušeny komunistické zákony, anebo šlo o dekrety podobné těm, jež odhlasovali komunisté, a podle nich znárodňovali.

Máme přece hlavy studované, právníky dokonalé, z velké části ještě komunistického studia, tak jak je to?Pro Švýcary jde zjevně o zlodějnu, je jen logické, že se do toho státním zástupcům nechtělo, mohli pravděpodobně zpochybnit celou pirvatizaci.

Pokud jde u incestní privatizace o krádež, tak jak je to u těch ostatních? Držím se Švýcarů, našemu právu nerozumím, ale co říkají oni, to dává jistý smysl, dokonce oni poučeni ostudou s židovským majetkem ukradeným nacisty, asi nechtějí ve svých bankách shromažďovat, co bylo ukradeno po roce 1989.

Já si jen myslím, že co bylo ukradeno musí býti vráceno.

Kdo s tím nesouhlasí, ať se přihlásí, a k tomu ještě s našimi inteligentními poslanci a politiky dodávám, padni, komu padni.

To je legrace, mně se ani nezdá.

Autor: Jaroslav Cempírek | pondělí 9.1.2012 8:55 | karma článku: 23,51 | přečteno: 1426x