Daniela Drtinová oběť vlastní prostoty

Daniela Drtinová, statečná obhájkyně nebohé pravice. Praděpodobně si  přečetla, jakou funkci má žurnalistika v demokracii, pouze zapomněla, že by se nemělo nadržovat jedné straně, o což se tato spíše žlučovitá dáma  dosti snaží, což prokázala ve svém rozhovoru s panem Štěchem.

Daniela Drtinová si s neskrývaným zděšením všimla, že ti nesvéprávní voliči zvolili levicového prezidenta, který je ještě tak drzý, že nevystupuje jako pouhá loutka, ale s rozmyslem dělá své vlastní kroky. Dále si všimla, že senát je jéž levicový, ale co ještě více, hrozí, že levicovou bude i Dolní komora Parlamentu České republiky, ach ta tragédie, hrozí vláda levice.

Tak předně, jak je to s levicovostí našeho pana prezidenta. Někteří sociální demokrati dokonce na Miloše Zemana útočili, že nemá s levicí nic společného. Je pravda, že udělal v životě některé zdánlivě nelevicové kroky, třeba záchrana čekého bankovního sektoru, když ho privatizoval, tedy prodal bohatým matkám, které teď ze svých dcer dost žijí. Ale když něco nedokážeme jako Češi sami, musí nás kontrolovat, rozuměj řídit, třeba Němec nebo Rakušan.

Kdyby paní Drtinová dobře četla Zemanovu volební kampaň, tak by již předem znala prezidentovy kroky a nemusela by se ztrapňovat až do té míry, že se divák na základě jejího moderování  musí přiklonit k zemanovskému názoru na žurnalisty.

Vítězství levice nebude v Čechách tak horké. Sociální demokracie se svým působením, svou nejistotou, hloupou politkou, téměř snaží připravit o volební vítězství. K tomu ještě přijdou nějaké aféry, obvinění, komunisto - a agentomanie.

Předně paní Drtinová by měla věcně a konkréně moderovat a ona se přitom utápí v jednoduchých obecných tématech, levice, pravice.  Co to vlastně jsou česká pravice a levice? Dvě dosti klientelistické hordy většinou velmi podobných zájmů, a to obohatit se.

Zajímavé je, že to, na co se občané těší, je pro paní Drtinovou strašákem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Cempírek | středa 14.8.2013 6:09 | karma článku: 27,63 | přečteno: 1509x