Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Docela čerstvý zážitek- Kamarád má zámečnickou firmu a stejně jako mnozí má problém získat zakázky, protože stavařina je v propadu. Nicméně potřeboval člověka (dones, přines, podrž) a vzal si z pracáku Cikána ( s tím, že byl dlouhodobě nezaměstnaný, takže pracák část jeho mzdy dotuje). Ve středu s Cikánem podepsal smlouvu a včera mu pracant přinesl neschopenku. Myslíte, že ještě někdy zaměstná někoho z této komunity? Mohu říci, že nikoli

6 0
možnosti
Foto

třeba ho ta radost, že má práci tak zmohla.....že radostí ochořel;-D

3 0
možnosti

Já bych přál českým xenofobům, aby si aspoň na týden zkusili život v roli "nepřizpůsobivého" a možná by zjistili, že to není taková pohoda, jak se domnívají.

0 5
možnosti

Myslíte, že by jako hned začali ničit "půjčený" byt, vyhazovat odpad z oken na ulici, vytrhávat traverzy sami sobě nad hlavou a pod.? To věřím, že není pohoda, ale mizerně oceněná dřina a ještě na to majorita kouká s nevolí, co? 

Víte, co znamená xenofobie, když už nálepkujete?

8 0
možnosti
MT

To s tím účtem je lehký trapas, co? Příjem za rok něco přes 22 000 a tvrdit, že nic od nikud jinde nemáte?

Ale zopakuji to, co jsem psal včera. Dokud budou aktivisti jako Vy, tak se tady Romům nijak lépe nepovede. Oni nejsou hloupí, vůbec ne, jen jim vyhovuje nechat někoho aby se o ně staral. Dokud se tady nezmění zákony ohledně pobírání různých dávek, tak to tady bude stát dál za prd.

A dokud tady nezmizí všechny ty různé neziskovky, bude to ještě horší :-(

8 0
možnosti
Foto

J46a69n 18C21e35m57p20e76r

20. 6. 2013 15:03

Takže chcete zavést znovu totalitu (bolševismus, fašismus)? Ta se vyznačuje bojem proti občanské společnosti.

0 4
možnosti
PP

P25e62t39r 48P43á98l47k82a

20. 6. 2013 10:53

zvláštní, pokud otevřete diskuzi k jakémukoliv blogu na téma cikáni, který se snaží upozornit i na jinou stránku věci, něž je modelové schéma "nepracujou, dělaj bordel, kradou", tak autor 100% schytá celou řadu osobních invektiv a nadávek. A to se jen pokusil upozornit na to, že kromě všech svých neduhů jsou prostě cikáni i snadnej terč, na který se odvolává celá řada lidí, protože "dostal jsem přes hubu od cikána" automaticky vyvolává solidaritu ostatních.

Mimochodem, vsadil bych se, že třeba tomu nesmyslu o nikdy nepracujích cikánech pobírajících průměrný důchod dodnes věří minimálně třetina lidí...

2 2
možnosti
PK

...a když se většina diskutérů snaží autory omlouvající většinu cikánů slušně upozornit na to, že pozitivní diskriminace, oslavné články na jednoho cikánského vysokoškoláka etc. k ničemu dobrému nevedou, že si cikáni musí získat lepší pověst jedině sami, hned jsou označeni za rasisty ...

7 0
možnosti
Foto

O Cikánech se často říká, že lžou. Horší, než Cikán, je ale ,,bílej" Cikán. Howgh

3 0
možnosti
Foto

J42a53n 60C27e85m80p45e81r

20. 6. 2013 10:24

V které části článku konkrétně lžu? ;-D Vše jsou prokázané skutky uvedené v článku. Stačí googlit. ;-)

0 3
možnosti
Foto

Tak jsem si prošel pár posledních autorových článků;-D8-o8-o

....diskusi asi zbývá jen ukončit, to nemá smysl. Kdyby měl každý člověk ruce vymyty tak jako autor hlavu, je na světě po žloutence.....zkuste třeba ten o zvířátkách, který z pojídačů masa dělá nacisty....taky dobrý;-)

8 0
možnosti

;-D R^

(i když ono to stejně bude celý jinak, prokliknout se na autorův FB nelze, zobrazí to jen profil jakého si náckobijce s naprosto jiný jménem a ani foto nemá Cemper nijak kvalitní...)

7 0
možnosti
IF

Pane Cempere, jestli Vás dobře chápu, tak my všichni, kdo jsme již byli cikány přepadeni, zbiti či "jen" okradeni anebo dokonce jen verbálně napadáni, jsme si to vlastně všechno pouze vymysleli, protože jsme hnusní rasisté a nemáme cikány vůbec rádi, neboť nejsme dost sluníčkově multikulturní a pseudohumanističtí. Tak to jo ;-D

6 0
možnosti
Foto

J70a47n 92C17e25m75p53e14r

20. 6. 2013 9:57

Psal jsem, že všechny případy jsou vymyšlené? Psal jsem o VĚTŠINĚ PŘÍBĚHŮ, které se veřejně šíří jako HOAXy viz. např. článek. O tisícech případů kriminality se nebavím, ale o tom co se šíří internetem. Asi udělám článek o tom co udělali "Češi" za zvěrstva za posledních 14 dní! ;-);-);-)

0 3
možnosti

P46e28t67r 56Š48v86e51c

19. 6. 2013 23:34

X Bez urážky, s Vámi se ani nedá diskutovat......

Pavel Petržíla se Vás na něco ptá - urazil jste ho.....

Zdeněk Matuška se Vás na něco ptá - ironická odpověď

    Jen Vy máte správný názor, jen Vy víte vše nejlépe, jen Vy jste neomylný atd.

 Dobrou noc;-€

7 0
možnosti
JP

s neziskovkarema se nediskutuje ... neziskovkarum se skrtaji granty, fondy a dotacni programy, aby je presly roupy ;-)

6 0
možnosti
Foto

dotaz na autora - už jste viděl nějakého Roma zblízka???

8 1
možnosti
Foto

J62a41n 32C80e98m51p37e15r

19. 6. 2013 23:00

Ne. Celej život chodím kanálama, abych nějakého náhodou nepotkal. :-) Na hloupou otázku, ještě hlopější odpověď.;-D

1 4
možnosti
PP

Tento článek svědčí o absolutní neznalosti prostředí a soužití s těmito "občany". Pokud už došlo k takovýmto případům falešného obvinění, pak ti, co tak činili, byli následně mediálně lynčovány. Ptám se autora - byl jste někdy v Mostě, Janově, Chanově nebo Obrnicích, dnes už i v Litvínově? Podle vašeho článku soudím, že pouze čtete. Bydlím v okrese Most přes 40 let a mohu vám jmenovat spoustu případů opačných a to i s fatálními následky. Ale to není merito věci. Bohužel zásadní problém (uznávám, že částečně i jako dědictví minulosti) spočívá v chování státního aparátu, místního zastupitelstva a zejména mediální sféra. Pokud tito problémoví občané nebudou mít stejná práva, ale i STEJNÉ POVINNOSTI, dokud nebudou média objektivní a to ZJEVNĚ NEJSOU, dokud se k nim správní a represivní složky nebudou chovat STEJNĚ jako k těm ostatním, do té doby bude náhled na tyto lidi stejný a každá výhoda, každý bonus, který jim státní orgány dávají bude přinášet jen další a další zhoršení situace, protože ostatní si bohužel připadají jako občané druhé kategorie.

Rozumím tomu, že se může každý občan dostat do problémů a pak by měl získat pomoc od státu. Jenže pokud takovýto občan zničí obecní byt a jako "odměnu" dostane nový, jestliže stát bude lumpům dávat 10-12 tisíc za nájem těchto v lokalitách, které do té doby byly bezproblémové, pak to není pomoc, ale svinstvo. Namátkou mohu jmenovat zdevastovaný (kdysi jedno z nejlukrativnějších sídlišť) Janov, zdevastovaný Chanov, zdevastované sídliště Výslunní, blok domů u stovky (místní jistě ví) a další a další, jejichž sanace stojí dnes už stovky miliónu korun.

Díky těmto (jak Vy v podstatě říkáte) "řádným" občanům" jsou ve výše jmenovaných lokalitách neprodejné byty, bordel, kriminalita, neuvěřitelný vandalismus, permanentní narušování nočního klidu, vylidněné oblasti, ale současně plné hospody a ke konci měsíce narvaná pošta těmito "občany".

9 1
možnosti
Foto

J29a56n 81C63e82m65p34e32r

19. 6. 2013 23:02

Omlouvám se, ale po začátku komentáře, který je hloupý (všechny zmiňované případy lze ověřit) ho nehodlám číst dále... :-P

1 4
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2121x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.