Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..zfanatizovaní vlasáči klátící se ve zmateném hluku vibrujících reproduktorů, nepříčetným řvaním doprovázeli skeče hudebníků heavy metalové skupiny v roztrhaných džínách a s nábojovými pásy okolo boků. Ruce výhružně sevřené v pěst vyletovaly proti usínající obloze. Heil! Heil! Heil! (šlo o hej hej součastný poznatek) rozléhalo se údolím amfiteátru. Mezi pobíhajícími těly se zjevovaly bílé plenty, na kterých se v závanech zvířeného vzduchu vlnily umrlčí lebky s úpířími zuby, s pěticípou hvězdou na čele a s obráceným krucifixem v levém uchu. Překřížené hnáty a římské dvouramenné sekyry, které byly symbolem italských fašistů. Nesmyslně smíchané fašistické symboly se znaky náboženské sekty satanistů, uctívačů ďábla. Ze scény někdo zakřičel –„ Ku – klux – klan!". Bezděky jsem se ohlížel, kdy začnou hony na barevné. V textech písní, které skupina TORR nabízí se neustále objevuje smrt, hroby, mrtvoly, beznadějnost, samota, pesimismus v útrpném čekání a vůbec, terminologie pochybných a zakázaných náboženských sekt...

30.8. 1988 – Rudé právo

Ladislav Urban

3 0
možnosti

S Vlastou Henychem jsme se tomuhle článku pěkně smáli. No je to let, ale podlá vemena jsou tady stále!

0 0
možnosti
Foto

Propagace islámu už nevynáší, tak začal Cemper propagovat tzv. neonacismus?

Kam se přesune potom?

2 0
možnosti

Nacisticti hokejovi hraci:

.

Sweater No. 88 - Eric Lindros, Joe Sakic, Patrick Kane, Owen Nolan, Brent Burns, Cory Conacher, Xavier Delisle, Chris Higgins, Ken Hodge, Garry Howatt, Peter Mueller, Nate Schmidt, Rob Schremp, Rocky Trottier.

.

Sweater No. 18 - 452 hracu -+ treba - Lubos Bartecko, Josef Beranek, Jonas Bergquist, Zdeno Ciger, Tomas Divisek, Radek Dvorak, Tony Granato, Michal Grosek, Marian Hossa,    Robert Kron, Igor Larionov (ten by vas mel potesit), Ethan Moreau, Ondrej Palat, Marek Posmyk, Mike Ricci, a mnoho dalsich ...

2 0
možnosti

On to je vůbec na zákaz některých číslovek. 88 a 18 je jasná, pak tu máme zástupné symboly zástupných symbolů, tedy 1 (a dvojková soustava je v troubě, vivat tabule a křída) pak 8 a ted součty- 1+8, tedy 9. Další pán na holění je 8+8, a máš to šestnáctko spočítané. Z toho se dá odvodit součtem 7 a je jasné, že novou matematiku budou muset vypracovat v krátké době, neboť se to tu bude hemžit neonácky. Zdatyný odporník na nazi symboliku jistě přijde na další rafinované neonazi numerka. Ale Cemprer, je třeba vydržet! Jen je škoda, že zapomínáš na to jak moc tvý muslimští miláčci obdivují fousatého parchata Hitlera. To se ti do ranku nehodí co?

0 0
možnosti

Dik za predstaveni nove skupiny - Ortel ... Vas kamarad Hassan mi drive ukazal Landu a Orlik ... Bez vas bych o takovych skupinach a zpevacich nevedel. Takze diky moc.

4 0
možnosti

A83n93n87a 32Č50e17r27n55á

16. 9. 2014 1:23

Tak se dělá reklama ;-)

3 0
možnosti
Foto

Tohle vyvolávání duchů... to nejsou opravdové problémy?

0 0
možnosti
Foto

vaše starosti na mou hlavu

5 0
možnosti

Nacismus je něco naprosto odporného a odsouzeníhodného. Odporností se tomu vyrovná jedině komunismus..

7 0
možnosti

M71i52l92a32n 48R78a92d11e18k

15. 9. 2014 23:23

A iSLAM. mozna jeste tyto dva hnusy predci

4 0
možnosti

J45. 24G11r81o17h

15. 9. 2014 20:34

Neřekl bych, že zrovna kapela Ortel je neonacistická, jak jste na to pane autore přišel? Můžete mi poslat odkaz z jakých zdrojů čerpáte, děkuji.

1 0
možnosti

Koukám, že Cemper fakt nepřekousne, má-li někdo jiné názory a odlišný vkus. Skoro bych řekl, že v rozrušení poněkud patlá páté přes deváté.

4 0
možnosti

..a bude zase nějaký video...????

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.