Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vám je celkem jedno, proti čemu kdo protestuj, ale hlavně, že se protestuje.

0 0
možnosti
Foto

beze změny režimu nedojde ke změne ničeho Rv

0 4
možnosti
LN

..a čo vy si tak predstajet pod hentým oným......novým režimem...????

3 0
možnosti
MT

To jenom radikalni, uchylna, rasisticka a politicky korektni multi-kulti media nam nic neoznamuji. V tech druhych se o tom doctu.

5 0
možnosti
RK

Autore, Nečas už nevládne, ,máte tam demokraticky zvolenou SPOZ, tak nač protestovat ? Počítám tak za 14 dnů či do konce srpna a nastane blahobyt ..............;-D. K cikánům se radši vyjadřovat nebudu ..............No Jan Hus to trefil a je to docela dávno

5 1
možnosti
Foto

....a u nás na rynku furt huvno, že.

0 1
možnosti
MK

Protože jsou všichni v Bulharsku na dovolené;-D

4 0
možnosti
SB

Tento článek vyznívá tak, že pan autor nám chce říci, že když v Bulharsku lidé protestují proti vládě, o něčem to vypovídá. Je však zajímavé, že týž pan autor považuje za neonacisty ty, kteří v Českých Budějovicích vyjadřují svůj názor na soužití majoritní populace (zatím majoritní) s romskou (zatím) menšinou.

9 0
možnosti
Foto

J19a78n 11C29e47m73p95e86r

28. 7. 2013 16:12

Ano. Protože viníkem situace je vláda, různí "podnikatelé" a tak by lidé i tam měli hlavně hledat řešení u těch koho si zvolili.

2 3
možnosti
Foto

Proboha, přečtěte si to po sobě, je to děs a běs. Hrubek ve vyjmenovaných slovech byste se snad opravdu mohl vystříhat. 

A jinak - obyčejní lidé nemají o politice ani páru. Jde jim jen o to, kolik to vytáhne peněz z jejich účtů. A tohle zrovna vypadá, že by jich to mohlo vytáhnout opravdu dost. Kde nic není, ani smrt nebere, ale přesto se mi zdá, že to občané vnímají jako likvidační částky.

4 1
možnosti
RH

Bulharsko je chudá země, lidé protestují proti chudobě. Střední třída se zapojuje, protože je taky nuzná. Problém je, že ekonomický blahobyt nelze vydemonstrovat..

5 1
možnosti
MT

Pravda.

Změna prijde zase jenom revoluci. Nerikam ze to je spravne, ale to je vyvoj.

Ti 'uspesni' milionari, vcetne vlady jsou tak slepi, hlusi a hloupi, ze si neuvědomuji, ze svou deb.ilni zabedněnosti vytvari ZASE to správné podhoubí pro revoluci...

1 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.