Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A když už mají extrémističtí Islamisti svoji vládu, svoje země na dálném východě. Své pevné základny, poprosme Amíky at nám zase pomohou, že je to blízko. Jakmile hrozba opadne, kopejme do Amerických vojáků. Jakmile se zase hrozba oběví, obviňme z toho Američany ( 28 zemí OSN se postavilo extrémnímu Islámu s právem Šaría na půdě kdysi klidných kolonií včetně ČR, ale lidé si pamatují pouze USA, tak dále budu o těchto zemích mluvit jako o američanech)...

 jardanovak.blog.idnes.cz

0 0
možnosti

P37e29t48r 51P15o72l19á53k

22. 6. 2014 13:19

Autore, ani kdyz smazete vam nepohodlne nazory, tak pravdu neumlcite. Jen ukazujete, jaci jsou lide jako vy vlastne demokrati. Presne podle hesla "demokracie ano, ale jen kdyz se nam hodi". Pekny den. ;-)

2 0
možnosti

E45m27i23l 59N26o95v15á12k

22. 6. 2014 12:58

Už nevíte coby, prodej na FB stránce je povolen, ale nesmíte reklamu přeprodávat! To je bez slovení FB zakázané. Takže pane Cemeper - alias Rudolfe Černý na Facebooku(porušujete pravidla!! neuvádíte své pravé jméno)

2 0
možnosti

Myslím, že bojuje o svou stránku na exotopedii a brzy se s kamarádem stalinistických vrahů Cvalínem dočkají. :-)

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Knižku pana docenta jsem četl a můžu jen doporučit, tričko jsme si z manželkou koupili a lajkli jsme nově založenou stránku ivČR nechceme, protože je třeba se islamizaci bránit, abychom nedopadli jako anglie nebo francie.....RvEUJsem obyčejný realista, nevadí mi pracující cigán nebo vietnamec, ale islám je fakt hrozba....

8 1
možnosti
Foto

J31a79k29u62b 54R96o73t48h

22. 6. 2014 6:17

Poslyšte, nějak už se rozhodněte, jak to je. Pro ultralevičáky je CDL extrémně pravicovou. pro nácky je levicovou. Sákryš, není to tím, že není ani levicová, ani "pravicová", ale jednoduše vadí oběma?:-/

9 0
možnosti
Foto

J73a42n 10C83e49m42p94e78r

22. 6. 2014 12:54

Já se budu držet té teorie jež razí Ministerstvo vnitra ČR kde se mluví o ní jako pravicově-extremistické, resp. organizaci napojenou na pravicové extremisty.

0 0
možnosti

Pane Cempere, schvalne, znate vyznam slova "treti strana"? To je takova strana, ktera neni soucasti teto dane stranky. Logicky vzato, jelikoz pan Konvicka je adminem teto uzitecne stranky, nemuze byt treti stranou a proto muze bez omezeni nabizet sve knihy i dalsi zbozi. Podobne to muze byt i u toho fotografa. Mimochodem, nebyl jste to vy, kdo se poskleboval pod mym blogem, nad mymi gramatickymi chybami. Tak tedy opravte si nejprve ty svoje, vy matlo, nez budete nekoho poucovat.!!

8 0
možnosti
Foto

To on ale neumi .. umi jen prudit a provokovat ... to je podle meho jediny ucel techto jeho prispevku :-/

4 0
možnosti

Mám často zkušenost s tím, že jakmile se někdo prsí s etikou, je to první známka jeho pokrytectví, které schovává za vyšší cíle. Proto jste taky nazval Slámu fotografem nahotinek. Ten manipulativní přisprostlý despekt funguje pouze přes nenávistné ťukaní prstíky do klávesnice, jak by to vypadalo v reálu je mi absolutně jasné.;-)

11 0
možnosti
Foto

Trapně se otáčet na tom, jestli někdo náhodou na nějakém triku nevydělá pětikorunu je stupidita hraničící s demencí! Je štěstím, že jsou lidé, kteří podobné stránky a trika vytvářejí! A ten Váš slovník je také zajímavý: (... islamofobie ....  pravicově-extremistická Czech Defence Legue .... na hranici trestnosti ...fotograf nahotinek..)  ZA hranicí trestnosti by jste spíše měl být Vy a Vám podobní multikulturní cvoci!

Plně souhlasím s Vaší vlastní definicí v popisu bloggera. Ekoterorista, cikánofil a bukvice!

9 0
možnosti
Foto

J15a20n 14C52e72m71p21e17r

22. 6. 2014 10:44

Můžete podat trestní oznámení pokud máte pocit, že jsem spáchal nějaký trestný čin. Já ne. Vše co tam nazývám je dokazatelné.

0 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.