Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

není nic horšího, než profesionální aktivista

3 0
možnosti
Foto

Jen soukromě: Už jste dostal odpovědi na vaše trestní oznámení, co jste na mne loni podal? TO jste mi vtipně poslal ale to, jak to  dopadlo už ne. ;-)

2 0
možnosti
PB

Předpokládám, že se útočníci musí někde skrývat. Ten, kdo je ukrývá jistě nebude křesťan. Fajn tak ať ti kteří je podporují prokáží jak jim to je líto a vydají je. To se ovšem nestane, protože ve skutečnosti je pravověrnému muslimovi blíž souvěrec terorista než jeho nevěřící oběť ;-€!!

2 0
možnosti
MK

M34i77l82a13n 88K71e83s75l

7. 1. 2015 21:45

Plané řeči a lži muslimských papalášů. Přeci není nic snadnějšího než atentátníky  vydat spravedlnosti.Ať netvrdí,že je nikdo z nich nezná.Tu jejich víru, nebo co to je, si každý z nich přizpůsobuje jak potřebuje.Proto je asi tolik její vykladačů.Když někdo u nás chce zaregistrovat nějakou stranu či organizaci musí předložit její program ministerstvu vnitra ke schválení.Když ho potom nerespektuje je organizace zrušena.Proč to nechtít i náboženských organizacích.

2 0
možnosti
EP

Až na to, že muslim má podle koránu právo lhát nemuslimům, takže bych za více vypovídající bral to, co se káže uvnitř zavřených mešit, například hned od Alrawiho

4 0
možnosti
MK

Jen si hraj Cempere, ty a tobe podobni dokazete jen to, ze povstane nekdo horsi nez Hitler a Evropani za nim pujdou bez ohledu na narodnost. Protoze vy problemy nechcete resit, ale vytvarite je

6 1
možnosti
Foto

A co říkáte na to, že zase existuje celkem slušná řádka těch, kdo se z tohoto útoku radují, jak na to poukazují i média ....

3 2
možnosti
KM

Hezky jste to shrnul, alespoň bude na co odkazovat když krátká paměť islamofobů selhá. ;-D

1 11
možnosti
Foto

Mínus je za to, že lezete do cizích diskuzí, a u svého článku ji nepovolíte.

12 1
možnosti
JB

Blog nad kterým jsem se konečně mohl zasmát. [>-]

2 0
možnosti
AV

A50d13a91m 52V89l54č42e59k

7. 1. 2015 19:23

Prominentní muslimská univerzita Al-Azhar se sídlem v Káhiře. Není to ta samá univerzita která zjistila, že Islámský stát nemůže být exkomunikován protože na něm není nic dostatečně neislámského a tím pádem popřela všechny sluníčkářsko-multikulti lži o tom, že Islámský stát nemá s Islámem nic společného? Nebo jich mají v Káhiře víc?

A ten imám z Drancy mě taky dojal "jsme jejich první obětí." Tenhle výrok bude určitě figurovat v mé osobní anketě nejpokrytečtější hnus roku 2015. Zajímalo by mě zda by to řekl příbuzným skutečných obětí do očí.

18 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.